Sivut

sunnuntai 29. heinäkuuta 2018

Ranskalainen manikyyri kukkaleimoilla


Jälleen on kuukausi vierähtänyt edellisestä postauksesta. Kuukauden aikana on ehtinyt tapahtua niin paljon asioita, ettei aikaa kynsillekään ole juuri ollut. Sain nimittäin kesäkuun lopussa tietää, että pääsin yliopistoon. Jos olette lukeneet keväällä julkaistut postaukset, tiedätte, että luin koko alkuvuoden pääsykokeisiin. Itse pääsykoe oli toukokuussa. Koe oli todella haastava (enkä ole ainoa, joka on tätä mieltä), ja olinkin ihan varma, etten vielä pääse kouluun. Kyllähän siinä itku tuli, kun luin Opintopolusta, että oon saanut opiskelupaikan. Seuraavana onkin sitten edessä muutto uuteen kaupunkiin ja koulun alkaminen!


Tällä kertaa sain inspiraation kynsiin tästä lakkauksesta, jonka tein itsenäisyyspäiväksi. Kynnet on tehty täysin samalla tavalla, vain väri ja leimauskuvio ovat erilaiset. Kesän kunniaksi valitsin lakaksi neonpinkin Sizzlen, jolla tein ranskalaisen manikyyrin liukuvärjäys-tekniikalla. Tämän jälkeen lakkasin jokaiseen kynteen kerroksen glitterlakkaa, minkä jälkeen leimasin kukkakuviot. Leimaamisen kanssa oli hieman ongelmia, minkä takia leimausjälki ei ole kovin hyvin onnistunut, mutta muuten lakkauksesta tuli mieluinen. 


Käytetyt lakat:

Picture Polish - Sizzle
Essence - Crashed The Party?!
Konad - valkoinen leimauslakka

8 kommenttia:

 1. Söpöt

  PS. Sait uuden lukijan:)

  VastaaPoista
 2. Haluaisin muuten kysyä, että montako kynsilakkaa sulla on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan tarkkaa lukua en tiedä, mutta vähän vajaa 150. Aika vähän siis verrattuna siihen, miten paljon muilla kynsibloggaajilla on kynsilakkoja :D

   Poista