Sivut

lauantai 23. kesäkuuta 2018

Picture Polish - Heaven


Keväällä Picture Polish julkaisi uusia lakkoja, joista yksi on suunniteltu yhteistyössä CesarsShopin kanssa. Sen verran paljon kynsijuttuja on tullut tilailtua CesarsShopista, että pakkohan mun oli kyseinen lakka ostaa. Enkä kyllä ole ostostani katunut, sen verran upea lakka Heaven on!


Heaven on sävyltään vaalea violetti, tai jotain sinnepäin. Näissä mun kuvissa sävy ei ole ihan täysin oikea. Lakassa on Picture Polishin lakoille tuttuja glitterhippuja, jotka tekevätkin PP:n lakoista niin upeita. Heaven peittää hyvin kahdella kerroksella, mutta taisin näihin kynsiin laittaa varulta kolme kerrosta.


Picture Polishin lakat ovat niin upeita yksinään, että mun on aina tosi vaikeaa keksiä mitään järkeviä koristeluja niiden kanssa :D Tällä kertaa päädyin kukkasiirtokuviin, jotka ovat pyörineet kaapissani jo pari vuotta. Nimettömät lakkasin Essencen tummalla violetilla, 1001 Party Nights -lakalla. Lisäsin lopuksi vielä kaksi hopeaa strassia koristeeksi.

Tuli taas todettua, miten helppo koristelutapa siirtokuvat ovatkaan. Niillä saa niin helposti ja nopeasti näyttävän lakkauksen tehtyä. Tästäkin lakkauksesta tuli tosi mieluinen, eikä aikaa lakkaamiseen kulunut kauaa.


Picture Polish - Heaven
Essence - 1001 Party Nights

Hyvää Juhannusta kaikille! :)

6 kommenttia: