Sivut

torstai 15. maaliskuuta 2018

Tule jo kevät!


Vaikka tykkäänkin lumesta ja lumisista maisemista, alkaa näin maaliskuussa lumen tulo yleensä jo ärsyttää. Aurinko on onneksi jo paistanut enemmän, mikä kertoo kevään tulosta, mutta lumetkin saisi jo pikkuhiljaa sulaa. Toisaalta taas haluaisin vain hypätä kevään yli suoraan kesään, koska haluaisin, että pääsykokeisiin lukeminen olisi jo ohi. Mutta kyllä se kesä sieltä lopulta tulee.


Nämä kynnet lakkasin reilu kaksi viikkoa sitten. Ajatuksena oli tehdä jotain mahdollisimman nopeaa ja yksinkertaista (taas), koska aikaa lakkaamiselle ei jäänyt tälläkään kertaa kovin paljon. Lakkasin kynsille ensin kaksi kerrosta Essencen pinkkiä Hi, Pink Panther! -lakkaa, minkä jälkeen leimasin mustalla leimauslakalla kukkakuvion MoYou Londonin Flower Power 04 -laatasta. Leimaamisen jälkeen totesin, että kynsistä puuttuu vielä jotain. Ja koska mun mielestä glitter pelastaa kaiken, niin päädyin laittamaan glitterlakkaa kukkien terälehtiin :D Kuvissa glitterit ei näytä oikein miltään, mutta livenä se oikeesti teki tästä lakkauksesta paremman! Tykkäsin näistä kynsistä oikein paljon, ja tämä lakkaus olikin kynsillä reilun viikon.

Tästä tulikin lyhyt postaus, mutta en vaan millään keksi enää mitään kirjoitettavaa :D Joka tapauksessa, ihanaa tulevaa kevättä kaikille! Mulla tosiaan menee tää kevät pääsykoekirjojen parissa, mutta toivottavasti ehdin välillä kynsiäkin lakkailla, ettei tule koko kevään pituista postaustaukoa.


Essence - Hi, Pink Panther!
Essence - Crashed The Party?!
Essence - Stamp Me! black

6 kommenttia: