Sivut

tiistai 9. tammikuuta 2018

F.U.N Lacquer - Jingle Bells


Hyvää alkanutta vuotta kaikille! Näin tässä taas sitten kävi, etten julkaissut joulukuussa kuin yhden postauksen. Yleensä joulukuussa lakkailen kynsiä ahkerasti, mutta tällä kertaa kävi toisin - tein kunnon lakkaukset tasan kaksi kertaa. Muuten lakkasin kynsiä vain yhdellä lakalla, silloin kun ehdin. Joulukuussa mulla oli paljon töitä ja siinä samalla yritin lukea tenttiin, joten jouluisien lakkauksien tekemiseen ei jäänyt aikaa. Nämä kynnet mun oli tarkoitus tehdä jouluksi, mutta se sitten vähän jäi, joten nämä olivat mun uudenvuoden kynnet. Näin jouluihmisenä vähän kyllä harmittaa, etten ehtinyt joululakkauksia tehdä enempää, mutta joulunaika meni muuten tosi mukavasti ja rauhallisesti, joten ehkä joulukynsien puuttuminen ei ollut niin kamalaa :)
Tilasin marraskuun lopussa Cesarsshopilta ensimmäisen F.U.N Lacquer -lakkani, kun näin sen olevan alennuksessa. Kyseessä on siis vuoden 2016 joulukokoelman punainen Jingle Bells -glitterlakka. Käytinkin tätä lakkaa aika ahkerasti joulukuun aikana, kun ehdin lakata kynsiä lähinnä yhdellä lakalla. Jingle Bells on kirkaspohjainen lakka punaisella ja kultaisella glitterillä, ja se taittaa lähinnä vihreään, jopa vähän siniseen. Laitoin lakkaa noin neljä kerrosta aluslakan päälle, jolloin se peitti tarpeeksi hyvin. Onhan tuo lakka aivan upea!

Näitä kynsiä lakatessa tuo kaunis lakkapullo tippui noin metrin korkeudelta laattalattialle. Siinä vaiheessa kyllä taisi sydän jättää pari lyöntiä väliin. Lakkapulloon tuli kuitenkin onneksi vain pari naarmua, enemmän kärsi korkki. Älkää siis ihmetelkö tuota rumaa teipinpalaa korkin ympärillä :DKoska näidenkään kynsien lakkaamiseen ei ollut kovin paljon aikaa, päätin leimata Jingle Bellsin kaveriksi lumihiutaleita keskareiden ja nimettömien kynsiin. Jingle Bells on kyllä yksinäänkin jo niin näyttävä lakka, ettei se edes olisi kaivannut mitään sen kummempia koristeluja. Vaikka Jingle Bells onkin jouluinen lakka, sopi se kimalluksensa ansiosta mainiosti myös uudenvuodenaattoon.

Toivottavasti teillä oli mukava joulu ja uusivuosi! :)


Käytetyt lakat:

F.U.N Lacquer - Jingle Bells
Konad - valkoinen leimauslakka

4 kommenttia:

 1. Voi lakka parkaa! Onneks ei menny palasiks koko pullo :D Kaunis lakkaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Ja niinpä! Olis kyllä itku tullut, jos ois mennyt koko pullo rikki :D

   Poista
 2. Ihan loistava valinta ensimmäiseksi F.U.N:iksi! <3 Harmi, kun nämä on niin kalliita, itsekin kotiuttaisin Jingle Bellsin mielelläni mutta näiden kanssa täytyy tehdä hyvin harkittuja valintoja kun vain harvoin raaskii ostaa :)

  Aivan ihana lakkaus muuten, lumihiutaleet sopii Jingle Bellsin kaveriksi ihan täydellisesti <3 Ja hei, älä suotta murehdi lakkausten vähyydestä, niin sitä välillä vaan käy kun elämä hyökkää kimppuun :D Eiköhän sille lakkailullekin taas aikaa ala löytymään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!♥ Joo, juurikin hinnan takia tää on mun eka lakka kyseiseltä merkiltä :D

   Poista