Sivut

keskiviikko 29. marraskuuta 2017

Joulukuu lähestyy


Tosiaan, perjantaina on joulukuun ensimmäinen päivä. Näin jouluhulluna oon aivan innoissani joulukuusta! ♥ Odotan joulukuuta niin malttamattomana, että jo viime viikon perjantaina päätin tehdä ensimmäiset joulukynnet.

Ostin hetki sitten Essencen Made To Sparkle -kokoelmasta Pour Some Glitter On Me! -glitterlakan, joka on mattapintainen ja sisältää hopeita sekä kultaisia glittereitä. Mun mielestä se sopii täydellisesti yhteen saman merkin Do You Speak Love? -lakan kanssa, joten päätin yhdistää nämä kaksi lakkaa.

Ensimmäisenä lakkasin peukaloiden, etusormien ja keskareiden kynnet punaisella Do You Speak Love:lla. Nimettömien ja pikkurillien kynsiin töpöttelin meikkisienen avulla glitterlakkaa, mutta lopulta asettelin glittereitä kynsiin vanupuikon avulla. Koristeiksi valitsin tällä kertaa vain hopeat strassit, sillä halusin pitää lakkauksen yksinkertaisena. Lopuksi laitoin vielä kerroksen tavallista päällyslakkaa, myös mattapintaisen glitterlakan päälle. Tykkäsin näistä kynsistä kovasti, ja nämä saikin kehuja :)

Pahoittelut huonoista kuvista, olin kynsien lakkaamisen jälkeen niin laiska, etten yksinkertaisesti jaksanut ottaa kunnollisia kuvia :D Vasta kuvia muokatessa huomasin, että kaikki kuvat olivat vähän tärähtäneitä tai muuten epätarkkoja...

Tästä lähtee tämän blogin joulupostaukset :D Itsenäisyyspäiväksi yritän varmaankin tehdä Suomi 100 -kynnet, mutta muuten täällä todennäköisesti näkyy loppuvuonna vain joululakkauksia. Voi olla, etten kovin monia joulukynsiä ehdi tänä vuonna lakata, mutta yritän parhaani!


Käytetyt lakat:
Essence - Do You Speak Love?
Essence - Pour Some Glitter On Me!

2 kommenttia:

  1. Oi vitsit miten ihanat! ♥_♥ Ja vähänkö tuo essencen glitterlakka on upea!

    VastaaPoista