Sivut

sunnuntai 1. lokakuuta 2017

Testissä BPS:n leimasimet osa 2


Julkaisin keväällä postauksen, jossa esittelin ensimmäisen Clear Jelly Stamperini. En vielä tähänkään päivään mennessä ole saanut kyseistä leimasinta toimimaan, joten valitsin Born Pretty Storelta testattavaksi kaksi muuta läpinäkyvää leimasinta siinä toivossa, että ensimmäinen olisi ollut maanantaikappale.


Toiseksi leimasimeksi valitsin todella lyhytvartisen XL Clear Jelly Stamperin, jonka hinta tällä hetkellä on $2.59. Leimasimen mukana tuli scraper sekä korkki tyynyn suojaksi.


Niin kuin varmaan jo kuvista voitte arvata, en saanut tätäkään leimasinta toimimaan. Jälleen kerran tein kaikki mahdolliset temput, jotta saisin kuvion tarttumaan leimasimeen, mutta mikään ei auttanut. Normaalit leimauslakat eivät toimineet ollenkaan, ainoa edes vähän toimiva oli Gina Tricotin hopea lakka. Koko kuviota en kuitenkaan missään vaiheessa saanut nousemaan.


Toiseen leimasimeen halusin pidemmän varren, joten valitsin Clear Jelly Stamperin, jonka hinta on tällä hetkellä $2.99. Myös tämän leimasimen mukana tuli scraper ja korkki.


Aluksi tämäkään ei millään meinannut toimia, ja kerkesinkin jo menettää toivon. Sitten kuitenkin kokeilin vielä samaa Gina Tricotin hopeaa lakkaa kuin toiseen leimasimeen, ja sillä sainkin lähes koko kuvion nostettua! Joku yksittäinen pieni viiva tuostakin kuviosta jäi pois, mutta olisin oikein hyvin voinut sen jo leimata kynnelle. Onnistumisen jälkeen en enää uskaltanut kokeilla leimaamista uudestaan, ettei tulisi paha mieli :D Tämänkin sain kuitenkin toimimaan vain yhdellä lakalla, joten leimaaminen taitaa jatkua vanhalla Konadin leimasimella...


Ärsyttää kyllä nämä läpinäkyvät leimasimet. Muuten olisivat niin hyviä, mutta mä en vaan jostain syystä saa niitä toimimaan täydellisesti. Vika voi hyvinkin olla leimaajassa, sillä muut kynsibloggaajat ovat saaneet nämä samaiset leimasimet toimimaan ilman suurempia ongelmia. En vaan tiedä, mitä teen väärin.


Koodilla ZEL91 saatte 10% alennuksen Born Pretty Storen tuotteista

*En hyödy linkeistä mitenkään.

4 kommenttia:

 1. No voihan harmitus! :/ Mulla on yksi BPS:n kirkas leimasin, ja se kyllä toimii moitteettomasti. Mutta ihan tosi, sulla voi myös olla huono tuuri ja oot vaan saanu maanantaikappaleita. BPS kun ei kovin tunnettu tasalaatuisuudestaan ole :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, totta tuokin :D Aika tosi huono tuuri kyllä ollu, jos tosiaan kaikissa noissa on oikeasti vikaa :D

   Poista
 2. Jopas kenkkuilee. Itse tilasin täältä https://www.aliexpress.com/item/New-Blue-Metal-Handle-Nail-Art-Stamper-Scraper-Set-XL-4cm-Clear-Jelly-Silicone-Head-Polish/32658498983.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.sJvTdj ja oli niin hyvä että tilasin heti varakappaleen vähän aikaa käytettyäni. Tuo kun on vielä metallivarrella, niin sen voi surutta pyyhkiä lakkatahroista ja antaa tukevuutta leimasimen käyttöön. Huomasin tuossa decaleja tehdessäni että nosti paremmin kuvat kuin marsmellow-stampperi, joka yleensä on viimeinen hätäkeino jos kuva ei nouse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, meni kyllä hermot näitä testaillessa :/ Kiva, että sä oot löytänyt toimivan leimasimen, mun täytyy varmaan kans kokeilla jotain muuta läpinäkyvää leimasinta kun näitä BPS:n :D

   Poista