Sivut

torstai 7. syyskuuta 2017

Nopeat reissukynnet


Syksy on taas täällä. Mulla on vähän ristiriitaiset fiilikset syksystä, sillä tavallaan tykkään siitä, mutta toisaalta taas inhoan. Rakastan syksyssä sitä, kun voi taas käyttää ihania neuleita ja syyskenkiä. Tykkään myös syksyn väreistä - varsinkin valokuvaaminen ulkona on kivaa. Syksyssä taas inhoan kylmyyttä ja pimeyttä, enkä varmasti ole ainoa. Fakta on kuitenkin se, ettei vuodenaikoihin ja säähän voi itse vaikuttaa, joten syksyn saapuminen täytyy vain hyväksyä.


Syksystä huolimatta esittelen tällä kertaa aika kesäiset kynnet, jotka tein elokuun puolella. Lähdin heti töiden loputtua reissuun, sillä olin koko kesän kotona, ja kotikaupungin tutut maisemat alkoivat ärsyttää. Reissua edeltävänä päivänä piti tietysti saada kynnet lakattua, ja koska oli vielä elokuu, halusin kynsille kukkia. Aikaa ei ollut tarpeeksi monimutkaisten kynsien tekemiseen, joten päädyin tekemään kynsille pilkkutikkukukkia.

Lakkasin nimettömät ja keskarit ensin Essien nudella Sand Tropezilla ja muut kynnet Essencen Hi, Pink Panther!:lla. Sitten tein keskareiden ja nimettömien kynsiin dotting toolin avulla kukat. Sen jälkeen kerros päällyslakkaa, ja kynnet olivatkin valmiit. Todella nopeat ja yksinkertaiset kynnet, mutta tykkäsin näistä kovasti. Tällä lakkauksella meninkin koko viikon kestävän reissun, vaikka eihän nämä kauniina säilyneet paria päivää pidempään.

Pahoittelut huonoista kuvista! Kynsien lakkaamisen jälkeen oli aika paljon muutakin tekemistä, joten otin kuvat kiireessä (ja olin laiska, enkä jaksanut asetella kunnollista kuvauspistettä...). Toivottavasti kuitenkin saatte kuvista selvää :D


Essie - Sand Tropez
Essence - Hi, Pink Panther!
Essence - On Air!

2 kommenttia: