Sivut

sunnuntai 25. kesäkuuta 2017

Kesäiset ruusut


Kuluneen puolen vuoden aikana mulla on ollut todella vähän aikaa kynsille. Kunnon lakkauksia olen tehnyt noin kerran kuussa, ja varmastikin suurimman osan ajasta olen viettänyt yksivärisillä tai ilman mitään lakkaa olevilla kynsillä. En ole myöskään ehtinyt hoitaa kynsiä, mikä näkyykin niiden kunnossa. Nytkin olen koko kesän töissä, ja työ on sellaista, että kynnet kärsii aika paljon. Yritän siis pitää kynnet mahdollisimman lyhyinä nyt kesällä, etteivät ne lohkeilisi koko ajan. 

Jossain vaiheessa mulla ei edes tehnyt mieli lakkailla kynsiä, ei vaan jaksanut. Se kyllä todennäköisesti johtui ihan vaan siitä, että mulla oli niin paljon kaikkea muuta tekemistä. Tällä hetkellä kuitenkin intoa taas riittää. Varsinkin näin kesällä, kun voi lakkailla pirteillä kesälakoilla. Toivottavasti siis nyt kesällä ehtisin lakkailla kynsiä hieman useammin, jotta saisin enemmän materiaalia tänne blogin puolelle!


Reilu viikko sitten oli ihana lämmin sää, joten halusin lakata kynnet ulkona. Halusin kynsille luonnollisesti jotain kesäistä, mutta en itse keksinyt mitään hyvää ideaa, joten päädyin selailemaan kynsikuvia kännykästä. Törmäsin Instagramissa Julian (@juliajor) upeisiin ruusukynsiin, joten päätin tehdä samanlaiset kynnet itselleni. Ruusukynnet tein viimeksi vuosi sitten kesällä, joten oli jo aikakin kokeilla taas ruusujen maalaamista.


Mallikynsissä oli valkoisen kaveriksi valittu hennon vaaleanpunainen, mutta mä halusin tehdä kynsistä hieman kesäisemmät valitsemalla neonpinkin Sizzlen. Ensimmäisenä siis lakkasin peukaloiden ja pikkurillien kynnet Sizzlellä ja nimettömien ja etusormien kynnet valkoisella. Keskarit lakkasin puoliksi valkoisella, puoliksi pinkillä. Sen jälkeen tein Sizzlen päälle valkoisia pilkkuja ja maalasin ruusut. Lopuksi laitoin keskareihin vielä kultaisia pyöreitä niittejä.

Tykkäsin näistä kynsistä niin paljon! Yllättävän hyvin ruusujen maalaaminenkin onnistui, vaikka en ole pitkään aikaan maalannut itse kynsille mitään. Sizzlen ansiosta näistä tuli myös ihanan kesäiset. Näitä kelpasi tuijotella muutaman päivän :)


Picture Polish - Sizzle
Essence - Be Awesome Tonight!
Essence - Wild White Ways
Essence - Good Limes

2 kommenttia: