Sivut

perjantai 6. tammikuuta 2017

Sand Tropez & Sizzle


Oikein hyvää uutta vuotta 2017! Niin se vuosi taas vaihtui. Tää vuosi (tai ainakin alkuvuosi) tulee olemaan mulle hieman erilainen, sillä musta tulee keväällä (ainakin toivottavasti) ylioppilas eli lukio loppuu ja mun pitäisi hakea jatko-opiskelupaikkaa. Pikkuhiljaa alkaa paniikki iskeä, sillä yhteishaku on kahden kuukauden päästä, eikä mulla ole mitään hajua, mitä haluan tehdä lukion jälkeen. Tiedän vain sen, että aion hakea yliopistoon, mutta en tiedä, mitä haluaisin siellä opiskella. Myös kevään kirjoituksen alkaa stressata, sillä en ole vielä edes aloittanut kaikkien aineiden lukemista. Penkkariasuakin pitäisi miettiä... Noh, kyllä tää tästä, enkä varmasti ole ainoa, joka stressaa abivuoden keväänä :DNyt alkuvuonna täällä blogin puolella tulee varmasti olemaan vähän hiljaisempaa kirjoitusten takia, mutta yritän saada postauksia julkaistua edes pari kertaa kuussa, sillä en mitään varsinaista taukoa kuitenkaan haluaisi pitää. Nyt kuitenkin asiaan, eli vuoden ensimmäisiin kynsiin!Mä kyllä tein uudenvuodenaattona kynnet, mutta niistä tuli niin rumat, etten viitsinyt ottaa lakkauksesta edes kuvia :D Pari päivää sitten tein kuitenkin vuoden ensimmäisen lakkauksen, sillä mun oli pakko saada testata uusia Essien lakkojani. Kävin siis alkuviikosta Sokoksella, josta löysin puoleen hintaan Essien lahjapakkauksen. Pakkauksessa oli siis kaksi Essien lakkaa; nude Sand Tropez ja Gel Setter -päällyslakka. Olin näistä lakoista niin innoissani, että mun oli pakko päästä testaamaan niitä heti. Valitsin Sand Tropezin kaveriksi Picture Polish:n ihanan Sizzle -lakan, sillä lakkapullot näyttivät yhdessä niin täydelliseltä.

Ihan ensimmäisenä lakkasin Sand Tropezilla toisen puolen nimettömien ja keskareiden kynsistä. Sand Tropezin päälle leimasin valkoisella pitsikuvion BPS:n BP-02 -laatasta. Kynsien toisen puolen lakkasin Sizzlellä, minkä jälkeen laitoin rajalle hopeisia niittejä. Peukaloiden ja etusormien kynnet lakkasin vain Sizzlellä, pikkurillit Sand Tropezilla. Lopuksi lakkasin kynsille vielä kerroksen Gel Setter -päällyslakkaa. Täytyy sanoa, että tästä lakkauksesta tuli todella onnistunut, tykkään!

Sand Tropez osoittautui täydelliseksi nudelakaksi, sillä se peittää jo kahdella ohuella kerroksella ja levittyy todella hyvin. Kynsinauhoille lakka valui aika helposti, joten sitä piti varoa, mutta vika voi toki olla lakkaajassakin. Mä en omista kovin montaa nudelakkaa, joten Sand Tropiz täydentää mun kokoelmaa loistavasti. Myös Gel Setter -päällyslakka vaikuttaa ensimmäisen käyttökerran jälkeen mahtavalta päällyslakalta. Se kuivui nopeasti, ei levittänyt leimoja ja teki kynsistä todella kiiltävät. Luulen, että tästä tulee mun uusi lemppari.

Eilen mun päivää muuten piristi postilaatikkoon ilmestynyt Born Pretty Storen lähettämä paketti. En malta odottaa, että pääsen testaamaan tuotteita, joten saatte varmasti pian tietää enemmän paketin sisällöstä!


Essie - Gel Setter Top Coat
Essie - Sand Tropez
Picture Polish - Sizzle
Konad - valkoinen leimauslakka

6 kommenttia:

 1. Samaa mieltä tuosta Sand Tropezista, se on vallan mainio yksilö! Ja kynnetkin on kauniit! :)

  VastaaPoista
 2. Oikein iiihanat kynnet! ♥ Tuo nuden ja pinkin liitto on täydellinen :)

  Ps. Tsemppiä kirjoituksiin ja yliopiston valintaan! Kyllä se siitä pikkuhiljaa helpottaa, kunhan et stressaa kaikkea kerralla vaan etenet homma kerrallaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! ♥

   Joo, kyllä tää tästä, toivottavasti.. :D

   Poista