Sivut

lauantai 31. joulukuuta 2016

Vuoden 2016 parhaat lakkaukset


Vuosi 2016 alkaa pikkuhiljaa olla ohitse, sillä ensi yönä vaihtuu vuosi. On siis taas aika esitellä mun omat suosikkilakkaukset tältä vuodelta. Tämän lakkauksen tekemisestä ei olekaan kovin kauaa, sillä nämä kynnet tein joulukuun alussa. Ensimmäistä kertaa onnistuin maalaamaan kynsilleni maiseman, minkä takia tykkäsin näistä erityisen paljon. Tällaiset kynnet teen varmasti joskus uudestaan!Lumihiutalekynnet on pakko tehdä aina ensilumen tullessa. Tykkäsin näistä todella paljon, ja ne saivat kehuja myös muilta.Olin niin onnellinen kun vihdoin ja viimein sain ensimmäisen Picture Polish:n lakan. Sizzle on niin kaunis lakka, ettei näistä kynsistä voi olla tykkäämättä, jos yhtään on pinkin ystävä.Näistä kynsistä tein jo vuonna 2015 ensimmäisen version, mutta tämä version on mun mielestä ehdottomasti parempi. Tykkäsin näistä ihan hirmuisesti!Tämä lakkaus on todella yksinkertainen, mutta silti niin kaunis. Glitterliuku ei koskaan petä! :DTänä vuonna mun kynsillä nähtiin parikin kertaa pilkkutikkukukkia, joihin ihastuin heti. Näissä kynsissä tykkään erityisesti keskarin kynnestä, jossa on nudella lakalla tehtyjä kukkia sinisellä taustalla.En edes muistanut, että tein tänä vuonna tällaisetkin kynnet! :D Leopardikuviota tulee nykyään tehtyä harvoin kynsille, vaikka se onkin ihanan helppo tapa koristella kynnet. On kyllä onnistunut lakkaus, vaikka itse sanonkin!Tykkään tuosta väriyhdistelmästä todella paljon! Sain näköjään myös kukan maalattua onnistuneesti, vaikka yleensä käsinmaalaus ei multa onnistu. Tämä lakkaus oli kyllä mieleinen. Ensimmäistä kertaa tein perhoskynnet käsinmaalaamalla. Myös näistä tykkäsin paljon :)Näiden kynsien tekemisestä onkin jo melkein vuosi aikaa, sillä tein nämä tammikuussa. Silti muistan, miten paljon ihailin näitä kynsiä. Leimaaminen ei näköjään ihan täydellisesti onnistunut, mutta kokonaisuus on kaunis. Ja koko lakkauksen kruunaa ihana rusettikoriste!

Tämä olikin sitten tämän vuoden viimeinen postaus. Tänään olisi tarkoitus lakata uuden vuoden kynnet, mutta niistä julkaisen postauksen vasta ensi vuoden puolella.
Mikä näistä lakkauksista on teidän suosikki? :)

6 kommenttia:

 1. Upeita on kyllä kaikki! Itse tykkäsin ehkä eniten noista lumihiutalekynsistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Ne on kyllä onnistuneet, tykkäsin niistä itsekin!

   Poista
 2. Pilkkukynnet ja lumihiutalekynnet näistä mun lempparit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tykkäsin molemmista tosi paljon :)

   Poista
 3. Mun lempparit on noi pitsikynnet! Olisi kiva, jos kävisit(tte) kastomassa mun blogin: diynailartlifestyle.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tykkäsin niistä! Yksinkertaiset, mutta näyttävät :)

   Poista