Sivut

maanantai 26. joulukuuta 2016

Joulupäivän kynnet


Viime viikolla oli täällä blogin puolella hiljaista, vaikka tarkoitus olikin julkaista pari postausta. Alkuviikon olin koulussa, mutta torstaina sitten alkoi joululoma. Mun piti perjantaina lakata kynnet jouluaatoksi, mutta aloitin lakkaamisen vasta myöhään illalla, joten eihän siitä tietenkään mitään tullut. Jouluaattona mulla oli kynsillä siis vain aluslakka, mikä harmitti kovasti. Sinä päivänä oli kuitenkin niin paljon muuta tekemistä, etten juurikaan ajatellut kynsiä. Joulupäivä oli rauhallisempi, joten silloin piti saada kynsillekin jotain lakkaa.

Mulla oli hieno suunnitelma jouluaaton kynsiä varten, mutta koska ensimmäinen lakkaus epäonnistui, muutin suunnitelmaa. En halunnut joulupäivänä kuluttaa ihan hirveästi aikaa kynsiin, joten päädyin ranskalaiseen manikyyriin. Mietin pääni puhki, mitä voisin tehdä ranskiksen kaveriksi, mutta en sitten kuitenkaan keksinyt mitään järkevää, joten päädyin maalailemaan kynsille "erilaisia jouluisia asioita". Ensimmäisenä siis tein jouluisen ranskiksen Essien punaisella Fifth Avenue -lakalla, jonka päälle lakkasin kerroksen Rimmelin Midnight Mistletoe -glitterlakkaa. Peukaloihin, etusormiin ja pikkurilleihin maalasin mistelinoksia, keskareihin karkkikeppejä ja nimettömiin joulukranssin. Maalaaminen ei tällä kertaa onnistunut niin hyvin, eikä ranskiskaan oikein onnistunut vinyylien käytöstä huolimatta. Lopputulos on siis sotkuinen, mutta ihan siedettävät nämä kuitenkin ovat, joten näillä mennään pari päivää. 

Epäonnistuneista lakkauksista huolimatta mun joulu on mennyt todella hyvin, ja voin jälleen kerran todeta, että joulu on ihanaa aikaa ♥ Toivottavasti teilläkin on ollut kiva joulu! Sunnuntaina vaihtuukin jo vuosi, joten tällä viikolla pitäisi vielä julkaista ainakin viimeinen joulukalenteripostaus ja vuoden parhaimmat lakkaukset. Myös uusivuosikynnet pitäisi lakata, joten blogin puolelle palaan taas lähipäivinä :)

Unohdin muuten taas ihan kokonaan ottaa lakkakuvan, mutta löydätte luettelon alhaalta :D


Käytetyt lakat:

Essie - Fifth Avenue
Rimmel - Midnight Mistletoe
Viva la Diva - 056
Essence - Good Limes
Essence - Wild White Ways 

4 kommenttia: