Sivut

torstai 8. joulukuuta 2016

Jouluinen maisema kynsillä
Tänään esittelyssä tämän vuoden toiset joulukynnet. Marraskuussa Instagramia selaillessa löysin nämä upeat kynnet käyttäjältä @nailsby_ana . Ihastuin kynsiin aivan täysin, joten halusin testata, osaisinko itse tehdä samanlaiset - apinoin kynnet siis kokonaan. Oon joskus aiemmin yrittänyt tehdä tällaisia maisemakynsiä, mutta ikinä en ole onnistunut. Mallikynnet ovat kuitenkin niin upeat, että päätin tällä kertaa onnistua.

Tämän lakkauksen tein siis viime viikonloppuna. Ensimmäisenä tein kynsille liukuvärjäyksen L´orealin tummanpunaisella lakalla (sävystä ei mitään tietoa) ja Essencen I'm So Fluffy:lla sekä Love Is In The Air:lla. Kokeilin liukuvärjäystä ensin neljällä eri sävyllä, mutta se ei todellakaan näyttänyt hyvältä, joten aloitin alusta, tällä kertaa kolmella eri sävyllä. Kynsien kärkiin lakkasin hieman valkoisella lakalla "lumista maata", minkä jälkeen siirryin maalaamaan kuusia. Lumiset kuuset maalasin mustaa ja valkoista akryylimaalia käyttäen. Lopuksi vielä tein valkoisia pilkkuja lumihiutaleiksi ja laitoin kerroksen päällyslakkaa. Kuusien maalaamiseen kului melko paljon aikaa, mutta muuten lakkaus oli helppo toteuttaa.

Olin ihan varma, että tämä lakkaus epäonnistuu, mutta toisin kävi. Näistä tuli niiin kivat! Voisin jopa väittää, että nää on yhdet vuoden parhaimmista kynsistä, mitä mä oon tehnyt. Tykkään näistä kynsistä ihan hirmuisesti, joten ihan varmasti joskus toistekin teen samantyylisen lakkauksen. Mitä mieltä te ootte? :)


Essence - Wild White Ways
Essence - Love Is In The Air
Essence - I'm So Fluffy
L´oreal Paris Resist&Shine Titanium 

10 kommenttia: