Sivut

maanantai 21. marraskuuta 2016

Överit glitteritOon jo jonkin aikaa valitellut täällä bloginkin puolella inspiraation puutteesta. Tämän takia olen nyt suunnitellut lakkauksia jo etukäteen, ja kännykkäni on täynnä kynsikuvia, joita löysin Instagramista. Reilu viikko sitten selailin kännykän kuvia, ja löysin sieltä kuvan näistä upeista kynsistä, jotka on tehnyt Paulina's Passion -blogin Paulina. Halusin apinoida kynnet ihan kokonaan, sillä tiesin, etten kuitenkaan onnistuisi täsmälleen samanlaisia tekemään.

Aloitin tekemällä liukuvärjäyksen Essencen tummanpunaisella True Love:lla ja mustalla. Liukuvärjäyksen päälle lakkasin kerroksen I ♥ Magic -glitterlakkaa, mikä osoittautui virheeksi. En tajunnut, että I ♥ Magic sisältää niin paljon glitteriä. Tein kynnet kuitenkin loppuun, ja viimeiseksi asettelin kynsille kultaisia glitterhippuja Rimmelin Queen Of Bling -lakasta.
Näistä kynsistä ei tullut mun mielestä ollenkaan samanlaiset kuin Paulinan tekemistä :D En oikein tiennyt, pidinkö näistä vai en, mutta viikon kuitenkin tätä lakkausta katselin kynsilläni. Aika överit näistä kyllä tuli, ja kuvassa glitterit tulevat vielä selkeämmin esiin kuin livenä :D
Mitä mieltä te ootte, onks nää ihan kamalat? :D


Essence - True Love
Essence - The Black Cat
Essence - I ♥ Magic
Rimmel - Queen Of Bling

8 kommenttia:

 1. WOAH! Siis kamalat, mitenniin? Mä ainakin tykkään ihan hirrmuisesti! ♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ää voi kiitos paljon! ♥ Mun mielestä nää vaan oli jotenkin hassut :D

   Poista
 2. Woo, tuo Queen Of Bling on tosi hauska lakka! Tykkään näistä kynsistä, tosi päheet. :3

  VastaaPoista
 3. Musta nää on oikein kivat ja myös samankaltaiset inspis-lähteen kanssa. Sopii hyvin vuodenaikaan tummien sävyjen ja bling-blingin kanssa. :)

  VastaaPoista