Sivut

maanantai 28. marraskuuta 2016

Jouluiset lumihiutaleet

Parin päivän päästä on joulukuu, ihanaa!♥ En millään malta odottaa, että pääsen avaamaan Essence-kalenterini luukkuja! :D Joulukuu on muutenkin niin ihanaa aikaa, että oon aivan innoissani.Viikonloppuna ajattelin, että nyt olisi hyvä aika aloittaa joulukynsien tekeminen, joten tässä olisi tämän vuoden ensimmäiset joulukynnet. Voin muuten jo näin etukäteen varoittaa, että joulukuun aikana blogissa nähdään todennäköisesti vain joulukynsiä... :D

Mulla on jo jonkin verran ideoita joulukynsiä varten, mutta haluan säästää ne joulukuulle, joten näihin kynsiin mulla ei ollut valmista ideaa. Inspiroiduin näistä kynsistä, jotka tein vuosi sitten. Aluksi ajattelin, etten viitsisi tehdä taas lumihiutalekynsiä, mutta miksi ei, sillä lumihiutalekynnet ovat ihania.

Aloitin lakkaamisen töpöttelemällä Essien punaista Fifth Avenue -lakkaa peukaloiden, keskareiden ja nimettömien kärkiin. Liukuvärin päälle lakkasin kerroksen I ♥ Magic -glitterlakkaa, minkä jälkeen lakkasin etusormien ja pikkurillien kynnet Essencen Frozen Kiss -lakalla. Lopuksi leimasin peukaloiden, keskareiden ja nimettömien kynsiin lumihiutaleita Konadin m59-laatasta. Näistä kynsistä tuli tosi simppelit, eikä kuitenkaan mitkään superjouluiset, mikä oli tarkoituskin. Tykkään näistä paljon, nää sopii hyvin vuoden ekoiksi joulukynsiksi :)

Huomasin muuten vasta kuvia muokatessa, että lakkakuvassa Essien lakka on "väärällä kyljellä" :D Älkää antako sen häiritä!


Essie - Fifth Avenue
Essence - Frozen Kiss
Essence - I ♥ Magic
Konad - valkoinen leimauslakka
m59-laatta

10 kommenttia: