Sivut

lauantai 8. lokakuuta 2016

Syksyinen violettiTäällä taas pitkästä aikaa! En todellakaan suunnitellut pitäväni näin pitkää taukoa blogista, mutta mitään postattavaa ei vain yksinkertaisesti ollut, sillä mulla ei ollut aikaa lakkailla kynsiä kirjoituksiin lukemisen ohella. Olin monta viikkoa vain yksivärisillä kynsillä, joten voitte arvata miten paljon tällaista kynsihullua ärsytti :D Nyt on kuitenkin syksyn kirjoitukset ja ekan jakson koeviikko ohi, joten voin hetken hengähtää, ennen kuin alkaa lukeminen kevään kirjoituksiin. Postauksia alkaa toivottavasti tulemaan taas vähän tiheämpään tahtiin, sillä intoa kynsien lakkaamiseen kyllä löytyy, ideat vain ovat vähän hukassa. Toivottavasti täällä siis vielä joku on lukemassa näitä mun julkaisuja, vaikka aika pitkän tauon pidinkin varoittamatta :D

Kynnet olen pitänyt tässä reilun kuukauden aikana aika lyhyinä, ja eilen ennen lakkaamista jouduin taas hieman lyhentämään, sillä etusormen kynnestä lohkesi kulma. Nyt kynnet ovat todella lyhyet, mutta äkkiä ne kasvaa! Lyhentämisen jälkeen lakkasin kynnet pitkästä aikaa ihan kunnolla. Halusin kynsille jotain syksyistä, sillä syksy on jo pitkällä, enkä mä ole edes lakannut syyskynsiä. Valitsin päälakaksi Essencen tummanvioletin 1001 Party Nights -lakan, joka sopii mainiosti syksyyn. Toiseksi lakaksi valitsin saman merkin On Air! -glitterlakan, joka on nähty aiemmin monissa lakkauksissani.

Lakkasin 1001 Party Nights:lla kaikki muut kynnet paitsi nimettömät. Näin lyhyet kynnet tarvitsivat lakkaa vain kaksi kerrosta. Nimettömät lakkasin On Air! -lakalla, minkä jälkeen leimasin samaisella lakalla kuvion BP-L003 -laatasta muihin kynsiin. On Air! ei ole mikään maailman paras leimauslakka, mutta yllättävän hyvin leimaus kuitenkin onnistui. Lopuksi vielä lisäsin kaksi kultaista niittiä nimettömiin. Tykästyin näihin kynsiin paljon, joten näillä mennään ainakin muutama päivä. Mitä mieltä te ootte lakkauksesta? :)


Essence - 1001 Party Nights
Essence - On Air!
BP-L003 -laatta

6 kommenttia:

 1. Tosi nätit kynnet ja värit sopii täydellisesti yhteen :)

  VastaaPoista
 2. Kiva että palasit! ♥ Tuo tauko nyt ei ollut mitenkään anteeksiantamattoman pitkä, välillä on hyväkin vähän lomailla blogista :)

  Kynnet on kauniit ja ihanan syksyiset! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiva että edes joku on kaivannut mun postauksia! :D♥
   Ja kiitos paljon! ♥

   Poista