Sivut

keskiviikko 24. elokuuta 2016

Erivärisiä pilkkuja
Sain kuin sainkin viikonloppuna lakattua kynnet, vaikka näihinkin kului sen verran aikaa, että kirjoituksiin lukeminen jäi hieman vähemmälle sunnuntaina. Oon huomannut, ettei mulla tällä hetkellä riitä aika edes viikonloppuisin kynsien lakkaamiseen, joten todennäköisesti saatte nähdä aika yksinkertaisia lakkauksia. Kuukauden päästä syksyn kirjoitukset ovat jo kuitenkin ohi, ja sitten mullakin on taas enemmän aikaa kynsille. En kuitenkaan tullut puhumaan teille kirjoituksista, vaikka voisinkin valittaa kyseisestä aiheesta tuntikausia.

Näihin kynsiin sain inspiraatiota omista kynsistäni, jotka tein viime kesänä. Halusin kokeilla samantyylistä lakkausta valkoiselle pohjalle, ja näin myös tein. 
Lakkasin siis kynsille ensin kolme kerrosta Essencen valkoista Wild White Ways -lakkaa. Valkoiselle pohjalle tein pilkkuja ympyrän muotoon pinkillä, mintulla ja nudella. Lopuksi laitoin tietysti vielä kerroksen päällyslakkaa, ja sitten kynnet olivatkin jo valmiit. Kuulostaa yksinkertaiselta, ja yksinkertaisethan nämä ovatkin, mutta pilkkujen tekemiseen upposi kuitenkin yllättävän paljon aikaa. Kannatti kuitenkin olla kärsivällinen, nimittäin nää kynnet onnistui mun mielestä todella hyvin. Näistä tuli niin kivat, tykkään!


Essence - Wild White Ways
Essence - # lucky
Essence - I Nude It
Kiko - Mint Milk (389)

14 kommenttia: