Sivut

tiistai 26. heinäkuuta 2016

Pilkkutikkukukkia ja glitteriä
Tää viikko on mulle aika kiireinen, mutta kynnet piti saada kuitenkin lakattua. Tästä syystä piti tehdä joku simppeli ja nopea lakkaus, johon sainkin hyvän idean; pilkkutikkukukat.
Oon täysin ihastunut pilkkutikkukukkiin, koska ne on helppo tehdä, eikä niiden tekeminen vie paljoa aikaa. Ja kaiken lisäksi ne ovat niiin nättejä ja söpöjä! Tämän muistaessani päädyin siis tekemään pilkkutikkukukkia.

Lakkasin ensin etusormet, keskarit ja pikkurillit Essencen vaaleanpunaisella Be Awesome Tonight! -lakalla. Nimettömiin ja peukaloihin lakkasin muutaman kerroksen Sparkles In A Bottle -glitterlakkaa. Sen jälkeen tein pilkkutikkukukat keskareihin ja etusormiin valkoisella, kukkien keskiosiin laitoin samaa glitterlakkaa kuin nimettömiin ja peukaloihinkin. Lopuksi laitoin kynsille vielä kerroksen mattapäällyslakkaa. Näistä kynsistä tuli mun mielestä kauniit ja oikein onnistuneet, vaikka aika pikalakkaus olikin. Harmikseni ehdin kuitenkin jo tökätä etusormen kynnen johonkin, mutta onneksi sain sen korjattua suht. hyvin. Mitä mieltä te ootte? :)


Essence - Sparkles In A Bottle
Essence - Be Awesome Tonight!
Essence - Wild White Ways

8 kommenttia: