Sivut

sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Good Limes
Mainitsin viime postauksessa Essencen Good Limes -lakasta, jonka ostin vasta. Halusin päästä testaamaan kyseistä lakkaa, mutten millään meinannut keksiä hyvää ideaa lakkaukseen. Mun kynsillä ei kovin usein näe vihreää lakkaa, joten oli haastavaa keksiä, mihin vihreän voisi yhdistää. Päädyin kuitenkin todella yksinkertaiseen ratkaisuun, nimittäin leimaamiseen.

Leimasin ensin aluslakan päälle keskareihin ja nimettömiin pitsikuviota BP-02 -laatasta. Kuvion päälle laitoin teipit kolmion muotoon, ja lakkasin Good Limes:lla kynsien "reunat". Muihin kynsiin laitoin vain kolme kerrosta Good Limes:a, minkä jälkeen kynnet olivatkin jo valmiit. Todella yksinkertaiset, mutta mun mielestä kuitenkin nätit. Oli vaan vähän outoa, kun en oo tottunut näkemään vihreää kynsilakkaa omilla kynsilläni :D


Essence - Good Limes
Konad - valkoinen leimauslakka
BP-02 -laatta

6 kommenttia:

 1. Nää on ihanat! <3 Ja tuo vihreä on niin kaunis, että munki ehkäpä pitää hankkia se.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katarooma! <3 se on kyllä kaunis lakka :)

   Poista
 2. Tuo on todella petollinen vihreä. ;) Määki oon aina vierastanu vihreitä lakkoja, mutta tämän ku menin hankkimaan niin kappas ku yhtäkkiä alko miellyttämään. Iteasiassa tykkään tuosta väristä tällä hetkellä niin paljon, että juuriki tämmönen simppeli koristelu toimii oikein hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha :D ja kiitos, kaunis lakka ei tarvitse kovin kummoisia koristeluja :)

   Poista