Sivut

sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Electriiiiiic


Niin kuin ehkä olette lakkauksista huomanneet, lempivärini on pinkki - varsinkin kynsillä. Tälläkin kerralla tartuin ensimmäisenä pinkkiin lakkapulloon, mutta sitten päätin, että haluan jotain muuta kuin pinkkiä. Siispä tartuin Essencen tummansiniseen Electriiiiiic -lakkaan, ja aloitin lakkaamisen.

Oon kerran aiemmin testannut pilkkutikkukukkien tekemistä näissä kynsissä. Silloin tuli myös huomattua, että niiden avulla saa helposti ja suht. nopeasti näyttävät kynnet aikaiseksi, joten halusin ehdottomasti kokeilla kukkakynsiä uudestaan.
Ensimmäiseksi lakkasin kaikki muut kynnet, paitsi nimettömät, Electriiiiiic:llä. Nimettömien kynsiin laitoin muutaman kerroksen Essencen I Nude It -nudelakkaa. Sitten otin dotting toolin käteeni, ja tein kukkia nimettömien ja keskareiden kynsiin - siniselle pohjalle nudella ja nudelle pohjalle sinisellä.

Näistä tuli kyllä niiiin kivat kynnet, vaikka itse sanonkin. Itse tykkään enemmän keskareiden kynsistä, joissa sininen lakka on pohjalla, mutta myös nimettömien kynnet ovat kivannäköisiä. Mitä mieltä te ootte?

Kuvat vääristävät jälleen kerran sävyjä todella paljon, sillä Electriiiiiic on livenä paljon tummempi kuin kuvissa. Jos siis olette hankkimassa kyseistä lakkaa, niin älkää hämmentykö tummuudesta :D


Essence - Electriiiiiic
Essence - On Air!
Essence - I Nude It

6 kommenttia: