Sivut

lauantai 11. kesäkuuta 2016

Pinkit leoparditVihdoin on kesäloma! Mä oon nyt jo lomaillut reilun viikon, mutta vasta tänään kerkesin lakata kynnet kunnolla. Lähdin tosiaan reissuun heti koeviikon jälkeen, ja tulin kotiin vasta keskiviikkona. Kynnet oli tarkoitus lakata jo torstaina, mutta mulla olikin sitten niin paljon muuta tekemistä, etten ehtinyt. Tänään otinkin heti aamusta lakat esille ja tein uudet lakkaukset. Jospa nyt kesän myötä saisin tehtyä postauksia hieman tiheämpään tahtiin, sillä syksyllä tulee varmastikin vähän taukoa kirjoitusten takia.

En oo pitkään aikaan tehnyt leopardikynsiä, joten halusin kokeilla, onnistuuko leopardikuvion tekeminen vielä. Halusin myös yhdistää lakkaukseen niittejä, jotka sain testattavaksi Born Pretty Storelta. Muistan nähneeni joskus netissä kuvan samantyylisistä kynsistä, joten idean sain siitä.
Ensin lakkasin peukalot, etusormet ja pikkurillit Essencen pinkillä Yummy Gummy -lakalla. Sen jälkeen lakkasin nimettömien kynnet kokonaan ja keskareiden kynnet puoliksi saman merkin I Nude It -nudelakalla. Keskarin kynnen toisen puolen lakkasin Yummy Gummy:lla, minkä jälkeen tein nimettömiin ja keskareihin leopardikuviot. Lopuksi lisäsin kultaiset niitit.

Keskarin kynnen jouduin tekemään kerran uudestaan, mutta muuten lakkaaminen sujui ongelmitta. Mun mielestä näistä kynsistä tuli tosi kivat, näitä viitsii katsella muutaman päivän :) Koodilla ZEL91 saatte 10% alennuksen Born Pretty Storen tuotteista.

*Niitit saatu yhteistyön kautta. En hyödy linkeistä tai koodista mitenkään.


8 kommenttia: