Sivut

keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

A Whisper Of Spring
Sain jokin aika sitten Born Pretty Storelta testattavaksi BP-73 -ruusulaatan, jota jo ehdinkin testata näissä kynsissä. Eilen sain idean kynsiin kyseisestä laatasta, ja niimpä ryhdyin toteuttamaan ideaani.

Mulle tulee ruusukynsistä heti ekana mieleen pinkki, mutta tällä kertaa halusin kynsille jotain muuta väriä. Muistin, että mullahan on Essencen vaaleanvioletti A Whisper Of Spring -lakka, jota en ole muistaakseni kertaakaan lakannut koko kynnelle, joten päälakaksi valitsin sen. Mun kynsillä harvemmin nähdään violettia lakkaa, enkä tiedä yhtään, mistä se johtuu. Ehkä siitä, etten omista kovinkaan montaa violettia lakkaa? Joka tapauksessa, asiaan voi nyt tulla muutos, kun huomasin, miten kauniilta A Whisper Of Spring näyttää kynsilläni.

Ihan ensimmäisenä tein leimadecalit. Leimasin ruusukuvion leivinpaperille ja väritin ruusut A Whisper Of Spring:llä. Keskarit ja nimettömät lakkasin valkoisella, ja niihin laitoin myös leimadecalit. Muut kynnet lakkasin A Whisper Of Spring:llä, enkä tällä kertaa edes laittanut koristeiksi niittejä tai strasseja. Kuulostaa yksinkertaiselta, eikö? Kyllähän nämä kynnet ovat yksinkertaiset, mutta tekeminen oli jotain ihan muuta. Mulla meinaa aina mennä hermot leimadecaleiden kanssa, koska ne eivät ikinä onnistu niin hyvin kuin haluaisin. Tällä(kään) kerralla ei mennyt ihan putkeen, sillä kynsiin jäi kauheita ilmakuplia, jotka voi nähdä myös kuvista. En kuitenkaan jaksanut aloittaa alusta, joten en anna ilmakuplien häiritä, sillä muuten nämä kynnet ovat mun mielestä kauniit.

Ostin jokin aika sitten kokeiluun Essencen mustan leimauslakan, koska tähän asti oon käyttänyt vain Konadin leimauslakkoja. Ensimmäinen kokeilu ei jättänyt lakasta kovin positiivista kuvaa, sillä leima näytti todella himmeältä, eikä oikein tarttunut leimasimeen. Onneksi kuitenkin annoin lakalle toisen mahdollisuuden, sillä huomasin, että sehän toimii lähes täydellisesti. Ekalla yrityksellä taisi siis olla vika leimaajassa eikä lakassa... Samalla myös huomasin, että kyseinen lakka soveltuu paljon paremmin leimadecaleiden tekoon kuin Konadin lakat, sillä lakka ei levinnyt ollenkaan, kun laitoin päällyslakkaa. Tähän asti mun leimadecalit ovat olleet tosi sotkuisen näköisiä, koska leimauslakka on levinnyt päällyslakkaa laittaessa (siis siinä vaiheessa kun decalit ovat vielä leivinpaperilla), mutta nyt niistä tuli paljon siistimmät. Toivottavasti saan lakan toimimaan jatkossakin!

Essence - A Whisper Of Spring
Essence - Stamp Me! Black
Essence - Wild White Ways


Koodilla ZEL91 saatte 10% alennuksen Born Pretty Storen tuotteista.

*Laatta saatu yhteistyön kautta. En hyödy linkeistä tai koodista mitenkään.2 kommenttia: