Sivut

torstai 5. toukokuuta 2016

Vaaleanpunaisia leimadecaleitaSain jokin aika sitten Born Pretty Storelta testattavaksi BP-L014 -laatan, jossa on erilaisia kukkakuvioita. Valitsin kyseisen laatan testattavaksi juurikin sen takia, että kuviot ovat sopivia leimadecalien tekemiseen. Tiistaina pääsinkin testaamaan laattaa, sillä halusin kynsille jotain näyttävää, suht. helppoa ja nopeaa. Leimadecalien tekeminen ei ainakaan mulla ole nopeaa, minkä tietenkin olin unohtanut. Näiden kynsien tekemiseen siis meni enemmän aikaa kuin piti mennä, mutta sain nämä kuitenkin illan aikana valmiiksi.

Ihan ensimmäiseksi leimasin laatasta kuvioita leivinpaperille, minkä jälkeen aloitin leimojen värittelyn. Sillä aikaa kun leimadecalit kuivuivat, lakkasin etusormen ja keskarin kynnet Essencen valkoisella Wild White Ways -lakalla. Oon jo pitkään metsästänyt kyseistä lakkaa, mutta aina Essence-hyllylle päästessäni lakka on ollut loppu. Pari viikkoa sitten sain kehutun lakan itselleni vihdoin ja viimein, enkä turhaa ole sitä metsästänyt, sillä se peittää täydellisesti kahdella lakkakerroksella.
Leimadecalien kuivuttua irrotin ne varovasti leivinpaperista ja tarkistin, oliko leimauslakka levinnyt värityksen aikana. Onneksi tein monta ylimääräistä decalia, sillä osassa leimauslakka oli levinnyt aika pahastikin. Laitoin leimadecalit etusormiin ja keskareihin, minkä jälkeen lakkasin nimettömät ja peukut Essencen ihanalla vaaleanpunaisella Be Awesome Tonight! -lakalla (jonka muuten ostin samaan aikaan kuin wild white ways:n). Pikkureilleihin laitoin muutaman kerroksen On Air! -glitterlakkaa, ja lopuksi vielä koristelin kynnet strasseilla.

Nämä(kään) kynnet eivät ole täydelliset, varsinkaan leimadecalien osalta, joista tuli taas sotkuiset, mutta silti mä tykkään näistä. Erityisesti ihastuin tuohon Be Awesome Tonight!:iin, joka on aivan ihanan sävyinen vaaleanpunainen. Aluksi en ollut ihan varma, sopiiko hopeat strassit leimadecalien kanssa, mutta kyllä ne kuitenkin taitaa sopia. Mitä mieltä te ootte? :)Essence - Wild White Ways
Essence - Be Awesome Tonight!
Essence - On Air!
Konad - musta leimauslakka


Muistakaa, että saatte 10% alennuksen Born Pretty Storen tuotteista koodilla ZEL91

*Laatta saatu yhteistyön kautta. En hyödy linkeistä tai koodista mitenkään.

12 kommenttia: