Sivut

torstai 3. maaliskuuta 2016

Leimadecalit glitterilläMelkein kaksi viikkoa kulunut viime postauksesta, mitä ihmettä!  Pyrin julkaisemaan postauksen aina viikonloppuisin, mutta viime viikonloppu oli niin täynnä tekemistä, etten millään kerennyt tulla tänne blogin puolelle kirjoittelemaan, vaikka kynnet teinkin. Nyt siis esittelyssä viime lauantaina tehdyt kynnet.

Mulla ei ollut mitään valmista suunnitelmaa, vaan päätin, että valitsen mieluiset lakat, joista kehittelen jonkinlaiset kynnet. Mä oon viime aikoina tehnyt aika paljon pinkkejä lakkauksia, joten en edes ottanut niitä esille lakkoja valitessani, vaikka pinkki houkutteli tälläkin kertaa. Päädyin valitsemaan lakkakokoelmastani Kikon Mint Milk -minttulakan, jonka kaveriksi otin Essencen Sparkles in a bottle -glitter-/tekstuurilakan. Aika nopeasti keksin, että haluan ehdottomasti kokeilla leimadecaleiden tekemistä glitterlakalla. Ja sitten vain tuumasta toimeen.

Ihan ensimmäisenä tein leimadecalit. Valitsin kuvion BP-17 -laatasta, jonka leimasin leivinpaperille ja aloitin kuvioiden värittämisen. Värittelyyn upposi paljon enemmän aikaa kuin luulin, mutta kun vihdoin sain kuviot valmiiksi, pääsin asettelemaan niitä kynsille. Laitoin leimadecalit keskareihin ja nimettömiin, joissa oli alla vain aluslakka. Kuvioiden laittaminen kynsille sujui ilman suurempia ongelmia, mistä olin helpottunut. Leimadecaleiden jälkeen lakkasin vielä peukalot ja etusormet Mint Milkillä ja pikkurillit Sparkles in a bottle:lla. 

Leimadecalit onnistuivat paremmin kuin viimeksi, mutta silti niistä tuli hieman sotkuiset. En sitten tiedä, oliko tuo kuvio paras mahdollinen tähän hommaan, mutta mun mielestä näistä kynsistä tuli kivat. Viihdyinkin näillä kynsillä sitten viikon, kun ei aiemmin ollut mahdollisuutta tehdä uusia lakkauksia :D Mitä mieltä te olette?


Kiko - Mint Milk
Essence - Sparkles in a bottle
Konad - musta leimauslakka

*Laatta saatu yhteistyön kautta

4 kommenttia: