Sivut

maanantai 21. maaliskuuta 2016

Kun kynsien lakkaaminen ei vaan onnistu


Postausten suhteen mun ei näköjään pitäisi ikinä mennä lupailemaan mitään... Hiihtolomalla mun piti lakata useammatkin kynnet, mutta eihän siitä sitten tullut yhtään mitään. Mulla on nyt menossa vissiin joku kausi, ettei kynsien lakkaaminen onnistu millään ja ideat on ihan hukassa. Tästä syystä mulla ei oo edes tehnyt mieli lakata kynsiä. Kyllä tää kuitenkin tästä, en aio lannistua!

Eilen sain vihdoinkin yhdet kynnet onnistumaan. Tämä lakkaus kyllä olikin niin helppo toteuttaa, ettei olisi voinut mennä pieleen muuta kuin leimaamisessa, mutta sekin onneksi onnistui ilman vaikeuksia. Lakkasin siis ensin kaikki kynnet Essencen # lucky -lakalla. En muistanutkaan, miten ihana kyseinen lakka on, joten ihastelin kynsiä jo siinä vaiheessa. #lucky:n päälle lakkasin kerroksen Essencen Glitz & Glam -glitterlakkaa, joka kuuluu mun lempparilakkoihin. Sen jälkeen leimasin valkoisella kuvion BP-17 -laatasta kaikkiin muihin kynsiin, paitsi nimettömiin. Lopuksi lisäsin strassit ja sitten kynnet olivatkin jo valmiit. Todella yksinkertaiset, mutta nätit. En oo ihan varma, sopiiko tuo kuvio näihin kynsiin, mutta kyllä mä silti näistä tykkään.

Niin kuin varmasti jo kuvasta huomasitte, lyhensin kynteni viikonloppuna. Olihan ne ihanan pitkät, mutta alkoivat jo olla hieman huonossa kunnossa, joten päätin lyhentää. Kivaa vaihtelua välillä tämmöset vähän lyhyemmät kynnet :)


Essence - # lucky
Essence - Glitz & Glam
Konad - Valkoinen leimauslakka
BP-17 -laatta

12 kommenttia:

 1. Ihanaa etten ole ainoa kellä on ollut inspiroitumis-ongelmia :D Tai siis ikävää että sitä on muillakin, mutta en ole ainakaan yksin tuskastumassa <3
  Itse valittelin samaisesta asiasta juuri toissapäiväisessä postauksessani.

  VastaaPoista
 2. Juu tiiän tuon tunteen, joskus kynnet vaan tuntuu epäonnistuvan jatkuvasti ja sillon ei kyllä paljo tee mieli lakkailla, mut aivan ihanat kynnet oot tehny ja nuo leimat sopii tosi hyvin lakan kans :^)

  VastaaPoista
 3. Tiedän tunteen. Välillä ei vaan suju ja se syö inspiraatiota :/ mut kauniin lakkauksen olet saanut kumminkin aikaiseksi :)

  VastaaPoista