Sivut

sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Kukkia ja niittejäSain vähän ennen joulua Born Pretty Storelta testattavaksi koristehyrrän, joka sisältää strasseja, microhelmiä ja pyöreitä ja tavallisia niittejä. Viime viikonloppuna otin itseäni niskasta kiinni ja päätin vihdoinkin testata hyrrän pyöreitä niittejä. Mulle tuli heti ensimmäisenä mieleen, että keskariin täytyy laittaa niittejä keskelle pystysuoraksi viivaksi. Ajattelin ensin, että leimaisin jonkun kuvion toiselle puolelle kynttä, mutta sitten muistin pilkkutikkukukat. Oon aina ihastellut Annin tekemiä pilkkutikkukukkia, joten päätin omien ideoiden puutteessa apinoida hänen tekemät kynnet. 

Lakkasin ensin nimettömät ja keskarit valkoisella. Nimettömiin tein Kikon Dark Coral Pink-lakalla kukkia dotting toolia apuna käyttäen, ja keskareihin tein toiselle puolelle kynttä myös kukkia. Keskareiden toisen puolen lakkasin Dark Coral Pink:llä, ja rajalle laitoin kultaisia, pyöreitä niittejä. Muihin kynsiin laitoin kolme kerrosta Dark Coral Pinkiä ja niitin.
Hieman pienemmät niitit olisivat olleet nätimmät, mutta muuten näistä kynsistä tuli kyllä aika kivat. Kukatkin onnistuivat paljon paremmin kuin odotin :D Mitä mieltä te ootte? Kiko - Dark Coral Pink (283)
Essence - On Air!
Essence - The White Bunny


Muistakaa, että saatte 10% alennuksen Born Pretty Storen tuotteista koodilla ZEL91

*Niitit saatu yhteistyön kautta. En hyödy linkeistä tai koodista mitenkään.

18 kommenttia:

 1. Siis nämä on todella ihanat. <3 Ai, että mä rakastan sun kynsiä!

  VastaaPoista
 2. Voi että, nää on kyllä niin ihanat! Todella kaunis lakkaus ♥ Pakko muuten kehua vielä, että sun kynsinauhat on ihailtavan hyvässä kunnossa! Mitä tuotteita käytät käsien hoidossa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! ♥

   Voi apua, mä just kauhulla aina katselen kynsinauhojani :'D Hävettää myöntää, mutta oon todella laiska kynsien/kynsinauhojen hoitamisessa, ja yleensä hoidan vain lakkauksia vaihtaessa... Kuvissa ei onneksi näy kunnolla mun kädet, jotka on ihan kuivat näin talvella, vaikka kuinka rasvaisinkin. Kynsinauhoihin kuitenkin käytän Essencen oranssissa pullossa olevaa Caring nail oil -kynsiöljyä + Trindin kynsinauhabalsamia :)

   Poista
 3. Todella kaunis lakkaus :) olen itsekin monesti ihastellut noita Annin kukkasia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Annin tekemät kukat on kyllä aivan ihania!

   Poista