Sivut

keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Emmi's Nail Art

Pari viimeisintä päivää olen istunut tietokoneen ääressä ja yrittänyt tehdä blogille uutta banneria. Ensin mulla meni monta tuntia siihen, että mietin, millaisen bannerin haluan ja etsin netistä ohjeita. Seuraavana päivänä käytin monta tuntia bannerin tekemiseen, ja kun se vihdoin oli tekstiä vaille valmis, koneeni päätti aloittaa ohjelmistopäivityksen - ilman mitään varoitusta. Enkä tietenkään ollut siihen mennessä tallentanut banneria. Siinä vaiheessa mulla paloi pinna, ja ajattelin, etten enää sinä päivänä aloita työtä uudelleen. Hetken rauhoittumisen jälkeen palasin kuitenkin koneen ääreen ja aloitin bannerin tekemisen alusta.
Sain kuin sainkin bannerin vielä samana päivänä tehtyä, mutta sitten ongelmaksi ilmeni tekstin fontti. Mikään fontti ei miellyttänyt, joten pinna paloi jälleen ja jätin tekstin lisäämisen suosiolla seuraavalle päivälle. Tänään sain fontin valittua pitkän pohdinnan jälkeen, ja sain bannerin vihdoin valmiiksi. Eihän tuo nyt mikään mestariteos ole, mutta oon kyllä erittäin ylpeä itsestäni, sillä en todellakaan ole mikään ammattilainen kuvien käsittelyssä :D Pääasia, että mä itse tykkään blogini bannerista!

Bannerin tekemisen jälkeen siirryin Bloggeriin, blogin ulkoasun kimppuun. Blogi oli muutamia tunteja yksityisenä ihan vain sen takia, että saan rauhassa muokata ulkoasun valmiiksi. Ja nyt se on vihdoin valmis! Bannerin värikkyyden takia halusin ulkoasuunkin jotain muuta kuin harmaata ja mustaa, joten väriksi valitsin tietenkin lempivärini, pinkin. Myös ulkoasusta tuli mieleinen.

Suuren tästä muutoksesta tekee blogin uusi nimi. Tästä eteenpäin Emmulin kynsiblogi on siis Emmi's Nail Art. Oli jo aikakin saada blogille uusi nimi ja ulkoasu, olin jo niin kyllästynyt vanhaan :D Nimen vaihtamisen myötä myös sähköpostiosoite ja Instagramin käyttäjänimi muuttuivat. Ne löytyvät nyt tuolta sivupalkista, uusista some-ikoneista.

Mitä mieltä olette uudesta ulkoasusta ja nimestä?
10 kommenttia: