Sivut

torstai 31. joulukuuta 2015

Uusi Vuosi 2016

Niin se vaan taas vuosi vierähti, ja huomenna on jo vuosi 2016! Näin jälkeenpäin kun miettii, niin vuosi 2015 oli mun osalta erittäin tapahtumarikas ja mahtava. Toivottavasti vuodesta 2016 tulee myös mahtava!

Nyt olisi sitten aika esitellä vuoden viimeiset kynnet, jotka tietenkin ovat Uusi vuosi -kynnet. Mulla ei koskaan ole ollut minkäänlaista inspiraatiota uuden vuoden kynsiin ja saan aina miettiä pääni puhki, ennen kuin keksin idean. Tänä vuonna kuitenkin keksin idean aika helposti.
Sain joululahjaksi Rimmelin Love Glitter -kokoelmaan kuuluvan Tinsel Toes -glitterlastulakan, josta mulle tuli heti mieleen uusi vuosi. Päätin, etten tänä vuonna tee "perinteisiä" uusi vuosi -kynsiä, joihin maalaisin ilotulituksia ja luvun 2016, vaan teen yksinkertaiset kynnet Tinsel Toes:lla. 

Uusi vuosi -kynsistä tulee mulle ensimmäisenä mieleen musta ja glitter, joten lähdin toteuttamaan tätä ideaa. Etusormien ja pikkurillien kynnet lakkasin ensin kokonaan mustalla, minkä jälkeen tein Tinsel Toes:lla kolmiot teippien avulla. Keskisormien ja nimettömien kynsiin laitoin ensin vinyylit ja lakkasin kynnet mustalla. Sen jälkeen otin vinyylit pois ja laitoin niiden kohdalle glitterlastuja vanupuikon avulla. Peukaloiden kynsiin lakkasin ensin pari kerrosta mustaa ja sen jälkeen pari kerrosta Tinsel Toes:a. Kynsistä tuli yksinkertaiset, mutta mun mielestä oikein sopivat uuteen vuoteen. 

Hyvää Uutta Vuotta 2016!


Rimmel - Tinsel Toes
Essence - The Black Cat

8 kommenttia:

 1. Siis aivan ihanat! Nimettömän ja keskarin koristelu täytyy pitää mielessä, niin mielettömän kaunista <3

  VastaaPoista
 2. Todella kauniit! Etenkin nuo nimettömän ja keskarin koristelut :)

  VastaaPoista
 3. Ihan mahtavat ja täydellisesti uuteen vuoteen sopivat. :)

  VastaaPoista
 4. Tosi upeat ja sopi oikeen hyvin uuteen vuoteen. :-))

  VastaaPoista