Sivut

sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Joulukynnet nro 5Monien mielestä joulu oli ja meni, mutta mun mielestä joulu loppuu vasta loppiaiseen, jolloin joulukoristeet otetaan pois. Sen takia en ole vielä myöhässä näiden joulukynsien julkaisemisessa. Nämä kuitenkin ovat tämän joulun viimeiset joulukynnet, johan täällä ollaankin nähty tarpeeksi joulukynsiä. 

Alunperin mun piti lakata nämä kynnet jo aatonaattona, mutta en sitten kuitenkaan kerennyt jouluvalmisteluiden takia. Jouluaaton vietin siis edellisen postauksen lakkaukset kynsilläni. Joulupäivänä mulla sitten oli aikaa lakkailla kynsiä, joten näistä tuli joulupäivän kynnet. 

Halusin kynsille glitteriä ja jotain aika yksinkertaista, joten hetken nettiselailun ja lakkojen tutkiskelun jälkeen keksin idean punaisesta liukuväristä, lumihiutaleista ja glitteristä. Tein ensin liukuvärjäyksen Rimmelin punaisella Ready, aim, paint! -lakalla peukalon, etusormen ja keskarin kynsiin. Nimettömään laitoin meikkisienen avulla Isadoran kultaista Gold Digger -glitterlakkaa, jota lakkasin kerroksen myös liukuvärin päälle. Liukuvärin päälle leimasin myös valkoisia lumihiutaleita. Leimaaminen onnistui tällä kertaa ilman minkäänlaisia ongelmia, onneksi. Lopuksi lakkasin pikkurillit Ready, aim, paint!:lla ja tein kaksi pilkkua Gold Diggerillä. Näistä tuli kyllä nätit, vaikka itse sanonkin. 

Mitä mieltä te ootte kynsistä?

8 kommenttia: