Sivut

maanantai 14. joulukuuta 2015

Joulukynnet nro 3


Viikonloppuna kerkesin taas lakkailla kynsiä. Saisi tosiaan loma jo alkaa, niin voisin keskittyä kunnolla jouluvalmisteluihin ja tietysti kynsiin! Istun lähes joka päivä koulussa sen 8h ja sen jälkeen ilta meneekin läksyjä tehdessä, joten missä välissä mä muka kerkeän mitään muuta tehdä? Noh, ehkä mä kestän vielä viikon, sitten alkaa se odotettu joululoma.

Niin kuin mainitsinkin, lakkasin tämän vuoden kolmannet joulukynnet viikonloppuna. Hain inspiraatiota jälleen Pinterestistä, ja törmäsin näihin kynsiin. Tarkoitus oli apinoida  kynnet lähes kokonaan, mutta (yllätysyllätys) kaikki ei sujunutkaan suunnitelmien mukaan. Aloitin lakkaamalla peukalon, etusormen ja pikkurillin kynnet valkoisella, minkä jälkeen laitoin kynsille teippaukset, joiden avulla tein punaisia raitoja - tai ainakin yritin. Teippejä pois ottaessa kynnet meni aivan pilalle. En edes jaksanut yrittää uudestaan, vaan otin lakat pois, ja päädyin helpompaan ratkaisuun.
Peukaloihin, etusormiin ja pikkurilleihin lakkasin loppujen lopuksi siis vain kaksi kerrosta Mavalan punaista Rouge Rubis -lakkaa, ja länttäsin pyöreät kultaiset niitit koristeiksi. Keskisormien kynnet lakkasin vain kultaisella, ja nimettömiin tein joulukuuset.

Epäonnistumisen takia kynsistä ei tullut niin mieluisat, ja ne ovat todella yksinkertaiset, mutta ihan kivat nää on. Ainakin jouluiset jos ei muuta :D Mitä mieltä te olette?

Kuvat vääristävät sävyjä taas kerran, livenä Rouge Rubis on paljon punaisempi, ja muutenkin värit ovat kirkkaampia.


Mavala - Gold
Mavala - Rouge Rubis
Viva la Diva - 056
Kiss - Beach Green

8 kommenttia:

  1. Wow, mun mielestä nää on tosi nätit ja juurikin ihanan jouluiset! ♥

    Ja joululomaa täälläkin odotellaan, mullakin vielä tää viikko koulua ja sitten pääsee lomailemaan, oijoi :) Onneksi ei kuitenkaan sen pidempi aika enää!

    VastaaPoista
  2. Ihana kuusi ja ihanan jouluinen koko lakkaus :)

    VastaaPoista