Sivut

sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Lumihiutaleita
Yleensä tähän aikaan vuodesta on hyvinkin jo lunta maassa, mutta tänä vuonna asia on toisin. Ulkona sataa lunta tälläkin hetkellä, kun tätä postausta kirjoitan, mutta aina se vaan sulaa pois. Mun puolesta saisi jo tulla kunnon pakkaset ja paljon lunta! 

Vaikkei pysyvä lumi vielä olekaan tullut, päätin, että on jo aika tehdä talvikynnet. Kynsiä suunnitellessa tiesin, että haluan kynsille lumihiutaleita, mutta en kuitenkaan saanut päähäni mitään ideaa kynsistä. Selailin hetken Pinterestiä, ja löysin nämä upeat lumihiutalekynnet. Ihastuin kyseisiin kynsiin niin paljon, että apinoin kynnet.

Tein ensin kynsille liukuvärjäyksen Essencen kirkaansinisellä Electriiiiiic -lakalla, minkä jälkeen lakkasin kynnet I ♥ magic:llä. Sen jälkeen leimasin lumihiutaleita kynsiin Konadin valkoisella leimauslakalla. Leimaaminen ei onnistunut täydellisesti, mutta virheet ovat niin pieniä, ettei niitä edes kovin huomaa. Lopuksi laitoin kynsille vielä erikokoisia strasseja sinne tänne. Nää kynnet oli tosi helpot tehdä, ja oon todella tyytyväinen lopputulokseen. Tuijottelen näitä kynsiä vähän väliä, koska tykkään näistä niiin paljon! :D Mitä mieltä te ootte?

Kuten kuvista varmaan huomaattekin, oon lyhentänyt kynsiäni. Etusormen kynnestä lohkesi kulma, mikä näytti niin rumalta, että päätin lyhentää kaikki kynnet. Vähän lyhyemmät kynnet on kuitenkin ihan kivat pitkästä aikaa, joten näillä mennään taas jonkun aikaa.


Essence - Electriiiiiic
Essence - I ♥ magic
Konad erikoislakka
Konad - m59
MyBeauty - m54
Hopeat strassit

14 kommenttia:

 1. Uu niiin upeat! Vau sanattomaks ihan vetää '_'

  VastaaPoista
 2. ooh, ihanat. <3 Mua niin harmittaa, että ulkona on niin synkkää ei lumesta ole tietoakaan. Meillä ei edes ensilumi ole vielä satanut... :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Joo, tänne tuli oikein kunnon talvimaisemat reilu viikko sitten, mutta tottakai sitten tuli vesisade, ja kaikki lumet suli pois :( Onneksi kuitenkin tänään taas satoi lunta niin, että maa on valkea :)

   Poista
 3. Ihanan sininen lumihiutale ranskis :) noi strassit on ihana lisä ja tuo kivasti jäisyyttä lakkaukseen. Alkaa itseäkin himottaa tehdä hiutalelakkaus kun on tulllut niin monta ihanaa vastaan näitä. Huomaa että on talvi tulossa :D en vaan tiedä että omistatko yhtään hiutale leimauslaattaa/siirtokuvaa tms.

  VastaaPoista
 4. Ihanat kynnet! Itseäkin on himottanut jo varmaan 1-2 viikkoa tehdä lumiset kynnet, en vaa tiedä millaset. Saatan tehdä jotku samantyyliset mitä noi sun, kiitos inspiraatiosta :D ♥ Munki piti lyhentää kynnet koska pari kynttä oli katkennut rumasti.. :<

  > janikaslifestyle.blogspot.fi

  VastaaPoista