Sivut

torstai 5. marraskuuta 2015

Arki-illan pikalakkaus ja kavereiden kynnetViime viikolla tiistai-iltana katsoin kynsiäni, ja näin kuluneen lakkauksen. Yleensä en kerkeä arki-iltoina lakata kynsiä, mutta sinä iltana mulla ei ollut kovin paljon läksyjä, joten ryhdyin valitsemaan lakkoja. Halusin saada kynsille nopeasti jotain, aikaa ei kuitenkaan ollut kovin paljoa. Siispä päädyin ranskalaiseen manikyyriin ja siirtokuviin.

Lakkasin ensin kynsille vinyylien avulla ranskalaisen manikyyrin Essencen Blue bubble di blue -lakalla. Sen jälkeen lakkasin koko kynnelle Essencen I ♥ magic:n. Lakkauksen kruunasivat siniset kukkasiirtokuvat. En ollut pitkään aikaan käyttänyt siirtokuvia, joten olin jo unohtanut, miten helposti niillä saa tehtyä kauniit kynnet. Nämä kynnet oli tosi nopeat tehdä, ja ne sopivat täydellisesti arki-illan lakkaukseksi. Yksinkertaiset, mutta mä tykkäsin silti tosi paljon.


Essence - Blue bubble di blue
Essence - I ♥ magic
Vinyylit
Siirtokuvat

-------------------------------------------Muutama viikko sitten näin pikkuserkkujani. Mulla on tapana aina lakata heidän kyntensä, koska he haluavat saada nätit kynnet, ja haluan itse kehittyä toisten kynsien lakkaamisessa. Moni sanoo, että on paljon helpompaa lakata toisten kynsiä kuin omia, mutta mä oon eri mieltä. Mä en osaa lakata muiden kynsiä kovin hyvin, paljon paremmin onnistuu omille kynsille :D Siis perus liukuvärjäys, leimaaminen ja ranskiksen tekeminen kyllä onnistuu, mutta käsinmaalaaminen ei onnistu ollenkaan. No mutta ehkä mä vielä joskus opin!

Ylemmässä kuvassa olevat kynnet lakkasin ensin Essencen Our sweetest day -lakalla. Nimettömiin leimasin kukkakuvion, mikä tosin kuvassa ei näy ihan kokonaan. Muihin kynsiin laitoin hopeita strasseja toiveen mukaan. Yksinkertaiset, mutta tosi kauniit.

Alemmassa kuvassa oleviin kynsiin tein liukuvärin L´Oréalin tummansinisellä Rocknroll denim:llä ja ja Essencen vaaleansinisellä Bubble bath:lla. Liukuvärin päälle lakkasin vielä kerroksen Essencen I ♥ magic -holotopperia. Lopuksi vielä laitoin kolme hopeaa strassia jokaiseen kynteen. Nämäkin ovat yksinkertaiset, mutta todella kauniit.

Molemmat tykkäsivät kynsistä paljon ja kehuivat niitä (ainakin mun kuullen :D) ja oon itsekin tyytyväinen lopputuloksiin. On ihanaa kuulla, että muutkin tykkää mun tekemistä lakkauksista! ♥

P.s. Kuvien laatu on mitä on, mulla ei ollut kameraa mukana, joten piti tyytyä kännykän kameraan...


*Vinyylit saatu Born Pretty Storelta yhteistyön kautta

4 kommenttia:

 1. Ihanat! Mun mielestä omien kynsien lakkaaminen on paljon helpompaa kuin muiden. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti! :)
   Kerrankin joku on mun kanssa samaa mieltä tästä asiasta! :D

   Poista