Sivut

sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Hopeaa glitteriäMiten musta tuntuu, että tässä viime aikoina täällä blogissa ollaan nähty vaan glitter-blingbling kynsiä? :D Saatte nähdä näitä vielä lisää! Mun piti noin viikko sitten lakata kynnet kaverin synttäreille, ja tottakai halusin tehdä näyttävät lakkaukset. Mulla ei ollut alunperin tarkoitus tehdä glitterliukua, mutta kun näin Fanin upeat glitterkynnet, en voinut vastustaa kiusausta.

Ensin töpöttelin kynsille Gina Tricotin Silver -lakkaa, minkä jälkeen tein glitterliu'un L´orealin Disco Ball:lla. Laitoin glitteriä kyllä aivan liian pitkälle, mutta ei se oikeastaan haitannut, näytti mun mielestä kivoilta silti. Glitterliu'un jälkeen laitoin vielä hopeita strasseja, ettei kynsissä vain olisi liian vähän kimallusta ;) Tykkäsin näistä kynsistä kyllä kovasti, glitteröverit vaan on se mun juttu! :D

Kuvien valaistus on ihan pielessä, joten kynnet näyttivät livenä paljon paremmilta. Jospa nää ei kuitenkaa ihan kamalilta näytä! :D Seuraavat kynnet ovatkin sitten vähän erilaiset, vaikka niistäkin kyllä glitteriä löytyy. Alkuviikosta tulee siis taas postausta 31. päivän kynsihaasteesta.


L´oreal - Disco Ball
Gina Tricot - Silver

*Strassit saatu yhteistyön kautta

8 kommenttia: