Sivut

perjantai 9. lokakuuta 2015

Day 19: Galaxies


Niin kuin lupailin, tässä postauksessa on hieman erilaiset kynnet, ei siis enää glitterpommeja :D 31 päivän kynsihaasteen 19. aihe on galaksikynnet. Odotin tätä aihetta kauhulla, mutta toisaalta myös innoissani, sillä en oo koskaan aiemmin tehnyt galaksikynsiä. Mulla ei mennyt kauaakaan miettiessä, teenkö pastelliset vai tummat galaksit. Halusin ehdottomasti tehdä ns. perinteiset galaksikynnet, mutta haluaisin joskus testata pastellisiakin.

Ihan ensimmäisenä lakkasin kynnet Rimmelin mustalla Black Out -lakalla. Mustan pohjalakan jälkeen töpöttelin kynsille valkoista lakkaa, minkä päälle töpöttelin sinistä ja violettia lakkaa epämääräisesti. Sen jälkeen lakkasin kynnet läpinäkyvällä glitterlakalla, ja tein valkoisella akryylimaalilla pilkkuja ja maalasin tähtiä. Luulin, että galaksikynnet olisi vaikeaa ja monimutkaista tehdä, mutta loppujen lopuksi nämä oli tosi simppelit. 

Valkoiset pilkut ovat vähän turhan isoja eikä tähdet oikein onnistunu, mutta muuten oon ihan tyytyväinen näihin kynsiin. En tiedä miksi, mutta nää ei oo vaan yhtään mun tyyliset kynnet :D Kyllä nää on ihan kivat, mutta en kuitenkaan kovin montaa päivää näissä viihtynyt. Mitä mieltä te ootte?

10 kommenttia: