Sivut

perjantai 18. syyskuuta 2015

Kauheimmat lakkaukseni top 10

Kynsiblogeissa on jo jonkin aikaa pyörinyt postauksia, joissa listataan omat kauneimmat ja kauheimmat lakkaukset. Minäkin päätin sitten vihdoin toteuttaa kyseiset postaukset, koska nyt pariin viikkoon ei ole ollut oikein mitään postattavaa, kun en ole kerennyt kynsiäkään lakkailla.
Tähän postaukseen kokosin siis top 10 kauheimmat lakkaukseni.

Kauheimpia lakkauksia riittäisi kyllä vaikka kuinka paljon varsinkin blogin alkuajoilta, joten otin muutamia kauheimpia lakkauksia vuodelta 2012 ja sitten myös vähän uudempia, tänä vuonna lakattuja kynsiä. Viimeisenä on kaikista kamalimmat lakkaukset, mutta muuten nämä eivät ole mitenkään järjestyksessä.


10.  Nämä kynnet ovat ihan ok muuten, mutta noi "one stroke" -kukat... Ei ne kyllä kukkaa nähnykään! 


9. Idea hyvä, toteutus ei niinkään. Leimaus on epäonnistunut aivan täydellisesti, eikä lakkaus oikein muutenkaan sytytä.


8. Joo-o... ihan kivat, mutta "ruusukuvio" ei näytä ollenkaan ruusulta, ja tuo raitakynsikin on jotenkin outo.


7. Tuo väriyhdistelmä... ei toimi! Oikeesti, sinertävää glitteriä kirkkaan punaisen lakan kanssa, mitä mä oon oikein ajatellu? Leimaus sentään on onnistunut.


6. Entäs nämä sitten, hyi kamala. Ihan jäätävä glitterlakkakerros tuossa ranskiksen rajalla, ei todellakaan näytä hyvältä.


5. Leimaukset on levinnyt, eikä nämä oo yhtään mun tyyliset kynnet. 


4. Ja ei kun vaan pahenee... Näiden kynsien postauksen otsikkonakin taisi olla "epäonnistuneet kynnet", jota en kyllä yhtään ihmettele. Mitä nuo epämääräiset pilkutkin on? :D


3. Voi apua, nää on niin kamalat! Taitaa olla vuodelta 2012, mulla ei silloin ollut vissiin minkäänlaista hajua kauniista väriyhdistelmistä.. Ja yhdestä kynnestä puuttuu yksi strassikin?!


2. Nuo viivat... En ilmeisesti omistanut tuolloin vielä ohutta sivellintä...


1. Nämä on ihan ensimmäisiä lakkauksia, mitä ikinä oon julkaissut eli vuodelta 2012. Ja sen kyllä huomaa! Muistan vieläkin, miten silloin tykkäsinkään näistä kynsistä :D Ihan järkyttävät!

Aina ei voi onnistua, tämä postaus on hyvä esimerkki siitä :D Seuraavassa postauksessa onkin sitten mun kauneimmat lakkaukset, siellä sitten toivottavasti hieman onnistuneempia lakkauksia :D Mitä mieltä olette tällaisesta postauksesta? 

10 kommenttia:

 1. Nää on kyllä tosi hauskoja postauksia. Nuo alun lakkaukset ei ees oo pahoja, vaan monet oli tosi nättejä! Mut nyt täytyy myöntää et on kyllä melekoset nuo viimeset. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha, kyllä vähän hävetti tuoda nuo taas uudestaan esille, mutta ei kai kukaan voi heti olla mestari :D

   Poista
 2. Okei, voin sen verran yhtyä, että nuo kolme viimeistä vähän nauratti. :D Noi kakkosen viivat on niin suloiset! Näyttää just semmoselta, että niitä on kieli ulkona yritetty tehdä mahdollisimman hitaasti ja tarkasti, jolloin tulos ei oikein muuta voi ollakaan! Mutta siis kaikki aiemmat kynnet noista on mun mielestä ihania ja onnistuneita. :)

  VastaaPoista
 3. Siis mitäh! Koko listan alkuosa herätti minussa ihastuksen huokauksia, oikein rakastuin moniin näistä lakkauksista... En ees uskalla kurkistaa sun kauneimpien lakkausten listaa, pelkään että pyörryn kateudesta! Miten sä osaatkaan ♥♥♥

  Viimeisille naurahdin, mutta kaikkihan lähtee jostain liikkeelle! Ei vaan mun ensimmäiset kynnet noin hienoilta näyttäneet ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua miten ihana kommentti!♥ Kiitos paljon! ♥

   Noi viimeset on tosiaan aivan kauheet, hävetti tuoda ne uudestaan esiin, mutta eihän noille voi muuta ku nauraa :D

   Poista
 4. Tuolla on todella monet onnistuneet kynnet joukossa! <3

  VastaaPoista