Sivut

sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Day 17: GlitterParhaiden ja kauheimpien lakkausten jälkeen halusin jatkaa 31 päivän kynsihaastetta. Päivän 17 aiheena on glitter, jes! Odotin innolla glitterkynsiä, ja ajattelin tekeväni kynnet, joihin käytän paljon aikaa ja vaivaa, mutta kuinkas kävikään - menin sieltä, mistä aita on matalin. Ensin yritin tehdä glitterkynsiä turkoosilla glitterillä, mutta kynnet menivät ihan pieleen, joten muutin suunnitelmaa. Nämä kynnet tein siis jo viikko sitten.

Ensin lakkasin etusormien kynnet L´orealin Disco Ball -glitterlakalla, muut kynnet Essencen ihanalla Sparkles in a bottle -tekstuurilakalla. Siinä vaiheessa kynnet olivat jo puoliksi valmiit. Keskisormiin ja nimettömiin laitoin erikokoisia hopeita strasseja epämääräiseksi kolmioksi. Sitten vain reippaasti päällyslakkaa ja tadaa, kynnet olivat valmiit. Nämä kynnet oli siis todella helpot ja nopeat toteuttaa. Näistä tuli silti tosi näyttävät, kunnon strassiglitteröverit, eli ihan mun tyyliset! :D Tykkäsin näistä kyllä tosi paljon, vaikka nuo strassit näyttääkin hieman hassuilta. Mitä mieltä te ootte?


Essence - Sparkles in a bottle
L´oreal - Disco Ball


Stassit sain testiin Born Pretty Storelta. Strassihyrrässä on siis hopeita strasseja kolmessa eri koossa, 2mm, 3mm ja 4mm. Juurikin noiden eri kokojen takia tykkään tästä tuotteesta tosi paljon.
Muistakaa myös, että saatte 10% alennuksen Born Pretty Storen tuotteista koodilla ZEL91


*Sain strassit yhteistyön kautta. Mielipiteet ovat omiani, enkä hyödy linkeistä tai koodista mitenkään.

12 kommenttia: