Sivut

lauantai 5. syyskuuta 2015

Day 16: Tribal printTänään 31. päivän kynsihaasteen aiheena oli tribaaliprintti-kynnet. Olin tästä aiheesta tosi innoissani, koska en oo pitkään aikaan tehnyt tribaalikuviota kynsille. Suunnittelin kynnet huolella, ja onnistuin paremmin, mitä odotin. 

Halusin, että tribaalikuvio on pääosassa näissä kynsissä, joten tein erilaiset kuviot kaikkiin kynsiin. Pohjalle töpöttelin vain Kikon Mint Milk -lakkaa liukuvärin tyylisesti, jottei pohjalakka veisi kaikkea huomiota. Mint Milkin jälkeen taiteilin tribal-kuviot mustalla lakalla. Yllätyin, miten onnistuneet näistä kynsistä tuli, koska tein nämä kuitenkin ihan vaan vapaalla kädellä, ohutta sivellintä käyttäen! :D Kuvioita tihrustaessa meni semmoinen pari tuntia, ja oon yllättyny myös siitä, että mulla riitti kärsivällisyys tehdä samat kuviot myös toisen käden kynsiin. Joka tapauksessa, oon erittäin tyytyväinen näihin kynsiin, ja tykkään näistä tosi paljon!

Kynnet näyttävät livenä paljon paljon paremmilta, kuvissa tuo sotkuisuus korostuu nimittäin vielä enemmän. Päällyslakkaa laittaessa mustat lakat siis vähän levisi, mutta näissä kuvissa kynnet näyttää paljon sotkusemmilta kuin oikeesti ovat.

10 kommenttia:

 1. Vau ihanat! Tuo minttulakka on kyllä niin ihana että pitäisköhän se joskus jostain hankkia.. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti! :) se on kyllä aivan ihana, kannattaa ehdottomasti hankkia!

   Poista
 2. Wautsi, nää on aivan mielettömät! Huikean hyvin oot onnistunut, ei näytä kyllä ollenkaan sotkuiselta :) <3

  VastaaPoista
 3. Upeasti maalattu! Ei näytä munkaan mielestä yhtään sotkuiselta. Vautsi. :)

  VastaaPoista