Sivut

tiistai 1. syyskuuta 2015

Day 15: Delicate Print
Viikonloppuna jatkoin 31 päivän kynsihaastetta. 15. päivän aiheena on "delicate print" eli herkkää lopputulosta haettiin. Tiesin heti, että lakaksi valitsen Essencen Candy loven, joka mielestäni sopi tähän aiheeseen mainiosti. Tiesin myös, että haluan leimata.

Lakkasin ensin kaikki muut, paitsi etusormen kynnet, Essencen Candy love -lakalla. Pullossa ollessaan lakassa näkyy shimmeriä, mutta kynnellä se ei näy juuri ollenkaan, varsinkaan näissä kuvissa. Se ei oikeastaan mua edes haittaa, tykkään tästä lakasta silti tosi paljon. Candy loven jälkeen leimasin etusormen nakukynnelle kokokynnen kuvion BP-17 -laatasta. Saman kuvion leimasin myös keskareihin. Muistin myös, että mulla on kaapissa odottamassa testaamista ihanat rusettikoristeet, joita päätin näihin kynsiin testata. Vaikkei leimaus onnistunut kovin hyvin, niin näistä kynsistä tuli todella mieluisat, tykkään! Varsinkin tuo rusettikynsi!

Innostuin hieman ottamaan kuvia näistä kynsistä, koska viikonloppuna oli ihana, aurinkoinen sää, ja nämä ihanat blingblig -rusetit näyttivät niin kivoilta, kun kimmelsivät auringon valossa! 


Sain siis Born Pretty Storelta jokin aika sitten testattavaksi nämä ihanat rusetit. Mulla ei oo ennen ollut mitään tämmösiä "isompia" kynsikoristeita, vaikka muiden kynsillä niitä olenkin ihastellut. Nyt kun mulla kuitenkin oli mahdollisuus saada nämä testiin, niin tartuin tilaisuuteen, ja onneksi tein niin. Luulin, ettei rusetit pysyisi kynsillä päivää pidempään, mutta yllätyin positiivisesti, koska rusetit ovat pysyneet kynsillä jo monta päivää. Toisen jouduin kiinnittämään uudelleen, mutta toinen on pysynyt hyvin. Ainoa huono puoli on, että rusetit meinaavat tarttua hiuksiin, kun pesee hiuksia. Oon silti aivan rakastunut näihin!
Muistakaa myös, että saatte 10% alennuksen Born Pretty Storen tuotteista koodilla ZEL91Essence - Candy love
Konad erikoislakka


*Sain rusetit ja laatan yhteistyön kautta. Mielipiteet ovat omiani, enkä hyödy linkeistä tai koodista mitenkään.

12 kommenttia:

 1. Ihanan herkät! :) Nyt on pakko kysyä, oliko sulla tuo Candy love sellasta tosi paksua, levittykö se helposti ja peittikö? Koska ku mää testailin omaa siinä ei mikää onnistunu, pitää varmaa testailla uuelleen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :)
   Candy love levitty mulla helposti ja peitti, mut se koostumus oli kyllä jotenkin outo :o

   Poista
 2. Kauniit! Tosi nätit noi rusetit :)

  VastaaPoista
 3. Oi miten nätit ja hempeät. :)

  VastaaPoista