Sivut

perjantai 28. elokuuta 2015

Day 14: Flowers

Moikka, piiitkästä aikaa! Tosiaan, koulut ovat alkaneet, ja arkirytmiin palattu. Varsinkin tää viikko on ollut aika rankka mulle koulun kannalta, oon joka ilta vaan tehnyt kouluhommia, niin en oo mitenkään kerennyt tulla postaamaan. Tässä mä nyt kuitenkin taas olen, ja parhaani yritän, että jäisi aikaa myös kynsien lakkaamiselle. Postauksia ei kuitenkaan enää tule samaa tahtia kuin kesällä, mutta toivottavasti ymmärrätte! En kuitenkaan missään nimessä ole lopettamassa blogin pitämistä, joten älkää huoliko :D

31 päivän kynsihaasteen 15. aihe on kukat. Se jos mikä on mieluinen aihe minulle, niin kuin varmasti olette huomanneet, kynsilläni nähdään kukkasia aika usein. Tällä kertaa kukkien maalaaminen ei kuitenkaan sujunut niin hyvin kuin yleensä. Yritin maalata käsin kokonaisia kukkia akryylimaaleilla, mutta kukista tuli niin järjettömän kamalat, etten olisi ikinä kehdannut julkaista niitä missään. Viikko sitten kokeilin kukkien maalaamista uudestaan, tällä kertaa maalasin vain puolikkaat kukat. Minun onnekseni onnistuin, ja loppujen lopuksi olinkin erittäin tyytyväinen kynsiin.
Tein kynsille ensin glitterliu'un Essencen  glitz & glam -lakalla, minkä jälkeen maalasin kukat valkoisella akryylimaalilla keskareihin ja nimettömiin. Kukkien jälkeen laitoin muihin kynsiin vielä valkoisia helmenpuolikkaita. Helmet olisin voinut jättää pois, mutta hyvältä nämä näyttävät helmien kanssakin. Voin ihan rehellisesti sanoa, että tykkäsin näistä kynsistä tosi paljon! Pieniä virheitä kukissa näkyy, mutta ei se mitään.


Sain muutama viikko sitten Born Pretty Storelta testiin valkoisia helmenpuolikkaita. Helmet tulivat hyrrässä, jossa niitä on kolmessa eri koossa. Tykkään näistä tosi paljon, oon jo niin pitkään halunnut helmenpuolikkaita (joita pitäisi löytyä jokaiselta kynsibloggaajalta...), että oon tosi iloinen, kun sain nämä testattavaksi!
Muistakaa myös, että saatte 10% alennuksen Born Pretty Storen tuotteista koodilla ZEL91


*Sain helmenpuolikkaat yhteistyön kautta. Mielipiteet ovat omiani, enkä hyödy linkeistä tai koodista mitenkään.

10 kommenttia: