Sivut

tiistai 7. heinäkuuta 2015

Synttärikynnet


 

Niin kuin otsikosta voi päätellä, täällä kirjoittelee synttärisankari (tai siis eilisen päivän synttärisankari, koska kello on jo yli kakstoista)! Mulla siis alkoi niin sanottu "kituvuosi" tänään (eilen), koska täytin 17 vuotta, hahha :D Vielä pitäisi jaksaa vuosi odottaa täysi-ikäisyyttä..! Mutta se siitä, koska nyt puhutaan kynsistä!

Synttäreiden kunniaksi halusin tietenkin tehdä itselleni kynnet. Mulla ei ollut mitään ideaa valmiina, tiesin vain, että haluan kynsille jotain glitterlakkaa. Ei tarvinnut kauaa miettiä, kun jo tiesin, millä glitterlakalla teen kynnet. Valitsin lakaksi Essencen ihanan turkoosin Party In the Bottle -glitterlakan. Party In the Bottle on jo itsessään niin näyttävä lakka, etten keksinyt sen kanssa mitään kivoja koristeluita, vaan tyydyin pelkkään glitterliukuun. Glitterliu'un kaveriksi tein kuitenkin valkoisia pilkkuja, jotta kynnet eivät näyttäisi ihan niin tylsiltä.

Tällä kertaa synttärikynnet olivat siis tosi yksinkertaiset, mutta tykkään näistä silti. Varsinkin siksi, että Party In the Bottle on niin ihana lakka, ja näistä kynsistä tuli todelliset glitterpommit! :D Luulen, etten kuitenkaan kovin montaa päivää vietä näillä kynsillä, koska mulla on mielessä paljon kynsi-ideoita, jotka mun pitäis toteuttaa!

Mitä tykkäätte, oletteko tekin glitterlakkojen ystäviä?

14 kommenttia:

 1. Hienot on! Ja paljon onnea! :)

  VastaaPoista
 2. Kauniit kynnet ja ihana lakka! <3 Kyllä oon glitterlakkojen ystävä ;D Ja paljo onnea! :3

  VastaaPoista
 3. Voi että, myöhästyneet onnittelut! ♥ Upeat synttärikynnet oot tehnyt :)

  VastaaPoista
 4. Upea lakka :) ihana glitterpommi ja noi pilkut sopii tosi hyvin sen kaveriksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin, nää oli kyllä ihanat tuijottelukynnet! :) Ja kiitos!

   Poista
 5. Kauniit kynnet olet tehnyt! Olen itse hurahtanut täysillä glitterilakkoihin, mutta välillä pitää aina rauhoittua ja yrittää ostaa tavallisiakin lakkoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo, mullakin meinaa olla välillä vähän sama ongelma.. :D

   Poista