Sivut

torstai 11. kesäkuuta 2015

Mint Milk
En viihtynyt kauaa edellisen postauksen mustavalkoisilla kynsillä, joten tänään lakkasin uudet kynnet. Mulla oli mielessä, että haluan kynsille jonkun kesäisen lakan, kukkia ja strasseja.  Siitä sitten sainkin idean: vinoranskis strasseilla, kukkia ja strassikynsi. Kesäiseksi väriksi valitsin yhden uusista lakoistani, Kikon Mint Milk:n. En mä nyt tiedä, tuliko näistä kynsistä kovinkaan kesäiset, mutta väliäkös sillä :D

Lakkasin kynsiin ensin vinon ranskiksen Mint Milkillä, minkä jälkeen otin siveltimen käteen, ja tein yksinkertaiset kukkaset ranskiksen kaveriksi. Ranskiksen rajalle lisäsin vielä hopeita strasseja. Nimettömän lakkasin kokonaan Mint Milkillä, minkä jälkeen tuputtelin Gina Tricotin Silver -lakkaa strasseja varten. Sitten kiinnitin strassit. Tuloksena on aikamoiset bling bling -kynnet :D Mä tykkään kyllä näistä kynsistä tosi paljon, vaikkei näistä tullutkaan ihan sellaiset, kuin ensin ajattelin.

Mint Milk on aivan ihana lakka! Kynsille laitoin kaksi kerrosta Mint Milkiä, mikä riitti erinomaisesti. Lakka myös levittyy todella hyvin, ja sivellin on sopivan kokoinen. Ja mikä tärkeintä, sävy on ihana! Tykkään tästä lakasta tosi paljon. Ensimmäisen kokeilukerran perusteella jäi hyvä kuva Kikon lakoista. Luulen, että tätä kyseistä lakkaa käytän jatkossa ahkerasti! 

Huomaatteko muuten jotain erilaista tämän postauksen kuvissa? Nimittäin se, että kuvat ovat parempia, koska ne on otettu ulkona. Kävin tänään siis tälle kesälle ensimmäisen kerran kuvaamassa ulkona. Sää ei tosin ollut kovin kummoinen, kun aurinko ei paistanut, mutta on nuo kuvat kyllä huomattavasti parempia, kuin sisällä otetut.

Mitäs tykkäätte?

18 kommenttia:

 1. Tosi nätit ja mun mielestä kesäsetkin kynnet :)

  VastaaPoista
 2. Upea lakkaus! Kokonaisuus on todella kaunis ♥ kamala minttulakan himo tuli nyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Nena Sofia! <3
   Hahha, minttulakat on kyllä aika ihania :D

   Poista
 3. Todella näyttävät ja minttu on ihana väri :)

  VastaaPoista
 4. Ihan mielettömän kauniit! :)

  VastaaPoista
 5. Pretty manicure! I have this Kiko nail polish too and I really like it :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you so much! Yeah, it's really beautiful nail polish :)

   Poista
 6. Ihanat kynnet!! <3

  Mint Milk taitaa olla jo pienimuotoinen Legenda Kikolta, niin monella se tuntuu olevan ja yleisesti kehuttukin. Itse uskon värin puolestakin siihen. Turkoosi toimii aina. :)

  VastaaPoista
 7. Oiiiii!! Nää on ihan sikasika hienot! <3 En ymmärrä miten sää saat tehtyä niin hienon tuosta kukasta, oon monta kertaa yrittäny, mutta koskaan ei oo onnistunu. :D

  Haastoin sinut Liebster awardiin. http://satunkynnet.blogspot.fi/2015/06/liebster-award.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äää voi kiitos paljon! <3 On tullu harjoteltua aika paljon noita kukkia, eikä mullakaan aina onnistu! :D

   Poista