Sivut

torstai 25. kesäkuuta 2015

Kynnet rippijuhliin


Viime sunnuntaina juhlittiin mun pikkuveljen rippijuhlia, joihin tietenkin lakkasin mekkooni sopivat kynnet, Mulla oli päällä oma rippimekkoni, pinkki "prinsessamekko", jonka yläosa on täytetty paljeteilla. Luonnollisesti myös kynsille piti saada vaaleanpunaista väriä.

Ensin tein kynsille liukuvärjäyksen uudella Essencen whatever! -lakalla. Lakka peitti täydellisesti jo kahdella liukuvärjäyskerroksella. Muutenkin whatever! on aivan ihana lakka! Liukuvärjäyksen jälkeen lakkasin kynsille yhden kerroksen Essencen glitz & glam -glitterlakkaa, joka sekin on aivan täydellinen. Peukaloon ja nimettömään maalasin valkoisella kukat, muihin kynsiin laitoin yhden hieman isomman strassin. Näiden kynsien tekemisessä ei mennyt kovinkaan kauaa, mikä oli hyvä, koska aikaa ei jäänyt paljoa kynsien lakkaamiselle. Aika yksinkertaiset, mutta kauniit. Ainakin mä tykkäsin näistä kynsistä tosi paljon!

Kuvia ei tällä kertaa ole kuin yksi, johtuen siitä, ettei mulla ollut aikaa kuvata kynsiä kunnolla. Myös kuva lakoista puuttuu, pahoittelut siitä. Kuvassa kuitenkin näkyy whatever! .

Mitäs tykkäätte? :)

6 kommenttia: