Sivut

keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Aina ei voi onnistuaMoikka kaikki, pitkästä aikaa!

Huhhu, tulipas taas hieman pidempi tauko...! Kamalaa, miten nopeasti aika menee, kuukausikin kerkesi jo vaihtua. Oon taas vaihteeksi ollut hieman kiireisempi, joten kynsien lakkailu on jäänyt vähälle. Oon viimesen kolmen viikon aikana lakannu kynnet vain kerran kunnolla, joten tämä siis selittää tauon. Nyt mulla kuitenkin alkoi koulussa uusi jakso, joten toivottavasti jää myös enemmän aikaa kynsille ja blogille :-)

Niin kuin otsikko kertoo, aina ei voi onnistua. Ja se näkyy näissä kynsissä. Jouduin hetken miettimään, millaiset kynnet lakkaan. Halusin leimata yhdelle kynnelle koko kynnen leimakuvion Born Pretty Storen laatasta BP-20 ja tehdä siihen jonkunnäköisen ranskiksen, joten rakensin kynnet keskisormen kynnen ympärille. Halusin myös ehdottomasti kokeilla uutta The Body Shopin Mint Cream -lakkaa.
Ensin lakkasin etusormen ja pikkurillin Mint Creamilla ja nimettömän Gina Tricotin White -lakalla. Sitten leimasin keskisormeen kukkakuvion koko kynnelle, jonka jälkeen tein hieman erilaisen ranskiksen kukkakuvion päälle. Sitten taiteilin nimettömään kukan ja laitoin etusormeen ja pikkurilliin hopeat niitit. Hetken katsottuani kynsiä totesin, että käsinmaalattu kukka kaipaa jotain. Päädyin lakkaamaan kukkakynteen kerroksen hopeaa glitterlakkaa. Sen jälkeen laitoin vielä mattaisen päällyslakan, ja valmista tuli. 

Ongelmat alkoivat vasta sitten, kun sain kynnet valmiiksi. En tietenkään malttanut odottaa kynsien kuivumista tarpeeksi kauan, joten niin kuin kuvista huomaatte, pikkurillin kynsi osui johonkin ja lakat meni rullalle, Voi kamala sitä tunnetta, kun huomaa että kynteen on tullut kolhu, eikä millään jaksaisi korjata lakkausta! Yritin siis paikkailla lakkoja, huonoin tuloksin. Kynnestä tuli vain epäsiistin näköinen. 
Ja sitten tuo kukkakynsi... Kun sain sen valmiiksi, huomasin heti, ettei se sovi muihin kynsiin ollenkaan. Ehkä valkoinen tausta oli sittenkin väärä valinta, se vain on niin eri sarjaa kuin muut. Noh, en siinä vaiheessa enää jaksanut aloittaa alusta, joten annoin vain olla.
Ja tottakai ongelmia piti olla myös kuvaamisessa. Tuntui, ettei valo riitä mihinkään, eikä kuvista tule yhtään mitään, mutta löysin kuitenkin pari onnistunutta kuvaa miljoonan epäonnistuneen seasta.

Epäonnistumisista huolimatta sain kehuja näistä kynsistä, ja olihan ne ihan kivat, vaikken täysin tyytyväinen ollutkaan. Mitäs te tykkäätte?

10 kommenttia:

 1. Ei mulle tulisi kuvaa katsoessa epäonnistuminen lainkaan mieleen, mutta tiedän tunteen... Tekoprosessi ja ajatukset lakkauksen lopputuloksesta vaikuttaa niin paljon omaan näkemykseen asiasta. Musta nää on just söpöt ja toi "pitsinen" keskari on lempparini! Ihana - ja kukkakynsi vieressä tukee sitä oivallisesti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, itsekin aina ihastelen muiden muka epäonnistuneita kynsiä, kai se sitten niin menee, että vain oman epäonnistumisen huomaa :D
   Kiitos paljon, itsekin pidän keskarista :)

   Poista
 2. Voi nää on nätit ja tiiän tunteen. :D Omasta mielestä on feilannu heti kunnolla ja sitte kynsiä ihastellaanki ja kukaa ei huomaa epäonnistumista. Mulla se ainaki johtuu siitä ku oon niin tarkka. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Joo, mullakin taitaa syynä olla toi tarkkuus, oon tosi perfektionisti sellasissa asioissa, joissa oon hyvä :D

   Poista
 3. Mun mielestä nää on hirmuisen kauniit <3 Ja mainiostihan tuo kukkakynsi sopii kokonaisuuteen :)

  VastaaPoista