Sivut

perjantai 6. helmikuuta 2015

Testissä siirtokuvat

Moikka, pitkästä aikaa!

Ensinnäkin pahoittelut siitä, että minusta ei ole pahemmin kuulunut täällä blogin puolella. Syy on yksinkertaisesti se, että mulla ei ole ollut aikaa. Tammikuussa heti loman jälkeen mulla oli järjettömän paljon kouluhommia tehtävänä, jonka takia aikaa ei jäänyt kynsille, puhumattakaan blogiin kirjottamiselle. Kun sain kouluhommat tehtyä, niin alkoikin koeviikko. Nyt on sitten vihdoinkin, pitkästä aikaa sellainen viikonloppu, että saan oikeasti hengähtää ja levätä, jes! Tein tammikuun aikana kuitenkin yhdet kynnet häihin ja toiset kynnet, joihin testasin Born Pretty Storelta saatuja siirtokuvia. Tässä postauksessa esittelen siirtokuva-kynnet.

Sain joskus aikoja sitten (jouluviikolla) yhteistyökumppaniltani Born Pretty Storelta testattavaksi kukka-siirtokuvia. Kun sitten joululomalla päätin testata kyseisiä siirtokuvia, mietin, minkälaiset kynnet näillä voisin tehdä. Päätin sitten vain lakata pohjalle Lumenen Funky Flowerin, joka osottautui todella kivaksi lakaksi. Muistaakseni kolmella kerroksella tuli hyvä lopputulos. Ja tykkään tuosta sävystä tosi paljon! Sitten laitoin jokaiseen kynteen siirtokuvat, mutta huomasin, että kynnet näyttivät liian tyhjiltä, ja että niistä puuttui jotain. Niimpä päätin laittaa siirtokuvien ympärille vielä Lumenen Sparkle Burst -glitterlakkaa. Ensin näytti siltä, että pilasin kynnet, mutta eihän ne lopulta niin kamalilta kuitenkaan näyttäneet, vai mitä mieltä te olette?Siirtokuvat osottautuivat myöskin todella hyviksi. Oli todella helppoa laittaa ne kynsille, koska niitä pystyi vähän aikaa liikuttelemaan kynnellä, mutta kun painoi kynteen kiinni, niin pysyivät hyvin. Ne eivät menneet mitenkään lyttyynkään. Ohjeessa luki, että pidä 10-20 sekuntia vedessä, mutta mun piti pitää kyllä yli 20 sekuntia, eivät vielä 20 sekunnissa irronneet hyvin. Mutta vika voi kyllä olla muussakin kuin itse tuotteessa, joten en tätäkään sanoisi huonoksi puoleksi! :D Mulla ei kyllä ole tästä tuotteesta mitään pahaa sanottavaa. Tykkään tosi paljon juurikin sen takia, että siirtokuvien avulla saa tehtyä helposti näyttävät ja kauniit kynnet. Näissä kuviokin on tosi kaunis, ja vastasi odotuksiani. Otan siis mielelläni tulevaisuudessakin testiin Born Pretty Storen siirtokuvia!


Muita Born Pretty Storen nail art-tuotteita löydät seuraavasta linkistä: http://www.bornprettystore.com/nail-c-268.html

Oon tässä vähän suunnitellut kaikenlaista tämän blogin suhteen. Tulossa on ainakin ulkoasun muutos, uusien tekniikoiden kokeilua ja 31 päivän kynsihaaste...! Muutoksia on siis tulossa, toivottavasti hyviä sellaisia! Tästä kerron myöhemmin lisää. Ja otan mielelläni postausehdotuksia vastaan! Joten jos haluaisit minun toteuttavan jonkun postauksen, niin kerro ihmessä minulle, toteutan mielelläni lukijoiden toiveita! :)


Muistakaahan myös, että saatte Born Pretty Storesta 10% alennuksen koodilla ZEL91


*Siirtokuvat saatu yhteistyön kautta. Mielipiteet ovat omiani, enkä hyödy linkeistä mitenkään.14 kommenttia:

 1. On kyllä kauniit ja tuo lakan väriki on nami! :P Tuo glitteri just täydentää nuita kynsiä, hyvi onnistu. :) Uu uudistuksia ootellesa.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja niin se on! Hyvä ettei se glitteri näytä niin kauheelta, mitä aluks! :D

   Poista
 2. Kaunis ja pirteän värinen lakkaus :)

  VastaaPoista
 3. Tosi suloiset kynnet! Tuo lakan sävy on ihana, ja tykkään tosi paljon myös siirtisten kuviosta! Oikein kesäinen lopputulos <3 :)

  VastaaPoista
 4. Ompa kivat kynnet! Osaisimpa itsekin tehdä..:-D

  http://oonajohannaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Oi, ompa tosi kivan näköiset kynnet! Ihan uus juttu tuommoiset siirtokuvat mulle - pitänee tutustua tarkemmin, kun noinkin sievän lopputuloksen voi saada :)
  fiianailedit.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, siirtokuvat on tosi helppokäyttösiä ja kivoja, kannattaa ehottomasti kokeilla! :)

   Poista