Sivut

sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Day 2: Orange Nails + leimailua

Moikka!

Tänään tein 31 päivän kynsihaasteen toiset kynnet. Aiheena oli oranssit kynnet, eikä mieleeni tullut muuta kuin se, että halusin testata uutta leimasin laattaani. Lyhyen googletuksen jälkeen minulla olikin jo selvä idea mielessä.  
Valitsin päälakaksi Seppälästä ostetun Neon Coral -lakan, jolla lakkasin etusormen, keskisormen ja pikkurillin. Peukalon ja nimettömän lakkasin Gina Tricotin White -lakalla. Pikkurillin ja etusormen jätin ilman koristeluja, kun taas keskisormeen leimasin valkoisella kukkakuvion. Peukaloon ja nimettömään lakkasin sitten kynnen puoliksi Neon Coralilla, leimasin saman kukkakuvion kuin keskisormeen ja laitoin rajalle hopeita strasseja. Lopuksi lakkasin kynnet vielä mattapäällyslakalla. Leimaaminen ei onnistunut virheettömästi, kuten varmaan huomasittekin. Mutta ei nuo nyt kuitenkaan pilalla ole, eikä näytä ihan kamalalta, joten ne kyllä kelpaavat minulle. :D Aika simppelit kynnet jälleen kerran, mutta mä kyllä tykkään näistä! Toivottavasti tekin tykkäätte!


Sain tämän BP-20 -laatan yhteistyön merkeissä Born Pretty Storelta. Tällä hetkellä tuotteen hinta on $2.54. Käytin haastekynsiin tuota keskimmäistä kukkakuviota. Tykkään tästä laatasta niin paljon! Nuo kaikki kukkakuviot on niin kivoja, että haluan kyllä taas mahdollisimman pian leimailla tuolla laatalla. Laatta myös toimi hyvin, mulla ei kylläkään edes ole kokemusta huonosta laatasta, joten en tiedä, millainen huono laatta on. :D Joka tapauksessa, mulla ei ole mitään pahaa sanottavaa tästäkään Born Pretty Storen tuotteesta. Oon vaan aivan rakastunut tähän laattaan!

Tässä vielä linkki kyseiseen tuotteeseen:

Muita Born Pretty Storen nail art -tuotteita löydät seuraavasta linkistä:

Muistakaa myös, että saatte 10% alennuksen Born Pretty Storen tuotteista koodilla ZEL91


*Sain laatan yhteistyön kautta. Mielipiteet ovat omiani, enkä hyödy linkeistä tai koodista mitenkään.


12 kommenttia:

 1. Näistä kynsistä tulee niin mieleen kesä! Ihana väri!

  http://love-ornothing.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tuleekin, tuo oranssi on niin kesäinen väri!

   Poista
 2. Kaunis ja pirteän värinen lakkaus :)

  VastaaPoista
 3. Oi, tosi nätti lakkaus ja tuo oranssi väriki. :) Ihana kyllä tuo leimaus ja laatta!

  VastaaPoista
 4. Upeat kynnet ja mielenkiintoisen oloinen blogi :) menee ehdottomasti lukulistalle :) <3

  VastaaPoista