Sivut

torstai 1. tammikuuta 2015

Hyvää Uutta Vuotta 2015!


Moikka!

Tuntuu oudolta ajatella, että nyt on vuosi 2015. Vuosi 2014 meni tosi nopeesti ja oli tosi mukavaa aikaa, vaikka tietenkin oli myös niitä ei-niin-kivoja hetkiä. Mutta nyt on edessä uusi vuosi, toivottavasti tästäkin vuodesta tulee mahtava! Edellisessä postauksessa mietin, pitäisikö mun tehdä vuoden 2014 kynsistä lemppari kynnet-postaus, ja tulin siihen tulokseen, että aion toteuttaa sen postauksen. Se tulee vähän myöhässä, mutta parempi myöhemmin kuin ei koskaan. :D

Tänä(kin) vuonna tein todella simppelit uusivuosi-kynnet. Etusormeen ja pikkurilliin lakkasin mustan pohjan ja siihen tein hopealla glitterlakalla liukuvärjäyksen. Keskisormeen laitoin hopeaa irtoglitteriä ja siihen päälle lakkasin vielä glitterlakalla. Nimettömään mustalle pohjalle "kirjoitin" 2015, ja se epäonnistu aika pahasti :D Peukaloon mustalle pohjalle tein hopealla ilotulitusta esittäviä viivoja/kaaria. Muuten nämä kynnet on ihan kivat, mutta toi 2015-kynsi pilaa nää. Noh, ei se mitään.

Sain joululahjaksi muutaman kynsilakan, ja ajattelin laittaa niistä nyt kuvat tähän samaan postaukseen. Sain kaksi Sally Hansenin lakkaa: Diamond Shine (alus-/päällyslakka) ja Candy Drops. Alus-/päällyslakkaa olen testannut kerran, ja hyvältä vaikutti. Toivottavasti se ei vain levitä koristeluja, sitten kun pääsen testaamaan sitä kunnolla päällyslakkana. Candy Dropsia en ole vielä testannut, mutta se näyttää tosi ihanalta lakalta. Siinä on kylläkin tikkuglitteriä, josta en erityisemmin tykkää, mutta uskon, että se on silti hyvä lakka ja tulee käyttöön. 
Sain myös Essien Fifth Avenue-lakan. Mun ensimmäinen Essien lakka! Kyllä, luit oikein! :D En oo varmaan koskaan edes testannut Essien lakkoja, joten ootan innolla, että pääsen testaamaan tuota lakkaa!
Viimeisenä kaksi Lumenen lakkaa: Sparkle Burst ja Funky flower. Noitakaan en ole vielä kerennyt testata, mutta ne ainakin näyttää tosi ihanilta, koska pinkki ja glitter on aina ihania! Ja ite tykkään Lumenen lakoista, joten pitäis laadultaan olla myös hyviä. Nyt ootan innolla, että pääsen testaamaan noita kaikkia lakkoja!

Oikein hyvää Uutta Vuotta teille kaikille! :)

4 kommenttia:

  1. Tosi kivat kynnet! :)
    Ja hei toi Essien Fifth Avenue lakka on tosi laadukas ja kivan sävyinen, ainakin mitä itse olen testaillut ;)

    VastaaPoista
  2. Tosi nätit kynnet! Hyvää uutta vuotta! :)

    VastaaPoista