Sivut

maanantai 22. joulukuuta 2014

Joulukynnet nro 2

Moikka!

Nyt on sitten vihdoinkin alkanut joululoma! En voi uskoo, että jouluaatto on kahden yön päästä. Ulkona kuitenkin onneksi näyttää ihan joululta, kun täälläpäin on satanu viime päivinä tosi paljon lunta, ja pakkastakin on jo noin -10 astetta. Ootan joulua niin paljon, ihanaa että se on jo parin päivän päästä!

Tein viikko sitten tän vuoden toiset joulukynnet. Tein porokynnet. :D Keskisormen kynnen lakkasin ekana Gina Tricotin Silver-lakalla, jonka jälkeen taiteilin kynnelle poron mustalla lakalla. Ja tietenkin porolle piti saada punainen nenä. :D Poro onnistui muuten ihan hyvin, mutta nuo sarvet... Ne on jotain aivan järkyttävää. Sarvet siis epäonnistu aivan täydellisesti ja mua jopa vähän hävettää, miten huonosti tein ne. Noh, näättepä ainaki, etten minäkää aina onnistu! :D Muut kynnet lakkasin yksinkertaisesti. Pikkurilliin ja etusormeen laitoin hopeaa glitterlakkaa mustalle pohjalle ja peukaloon ja nimettömään punaisen pohjan ja kaksi mustaa, erikokoista strassia. Ihan kivat nuo kynnet oli, mutta lähtivät kyllä heti seuraavana päivänä pois. Sen jälkeen oon lakannu kynnet vaan mun uudella jouluisella glitterlakalla, jonka esittelen varmaankin seuraavassa postauksessa. Uudet joulukynnet pitäisi kuitenkin vielä ennen aattoa keretä tehdä, ehkä sitten huomenna joulusiivouksen jälkeen kerkeen!Kävin itsenäisyyspäivän aikoihin shoppailemassa, ja Gina Tricotista lähti mukaani kaksi uutta lakkaa: Silver ja Nude Pink. Hopeaa lakkaa käytin siis näissä joulukynsissä, ja se näkyy myös ylläolevissa kuvissa. Nude Pink-lakasta ei ole nyt kuvaa, mutta kuva tulee sitten, kun teen kynnet sillä lakalla. Hopea lakka ei ole kovin peittävä, mutta kolmella kerroksella saa iha hyvän lopputuloksen. Tykkään tosi paljon tosta lakasta, ja oonkin jo pitkään halunnut tuollasen!

Kävin äsken (kesken tän postauksen kirjottamisen) hakemassa postin ja arvatkaapa mitä siellä oli! Born Pretty Storen lähettämät tuotteet! Ne tuli yllättävän nopeesti, koska aattelin, että saisin ne vasta joskus uuden vuoden jälkeen. Okei, meni siinä melkein kolme viikkoa, mutta silti! :D Ootan jo ihan innoissani, että pääsen testaamaan tuotteita, ja sitten myös teen tuotteista esittelypostauksen, jossa kerron rehellisesti mielipiteeni tuotteista. Sitä odotellessa!

Ihanaa Joulua teille kaikille! :)

4 kommenttia: