Sivut

lauantai 13. joulukuuta 2014

Ensimmäiset joulukynnetMoikka!

Tein noin viikko sitten itselleni tämän vuoden ensimmäiset joulukynnet. En ole kerennyt postata näitä kynsiä aikaisemmin, koska olin koko viime viikonlopun reissussa ja tällä viikolla on ollut paljon koulujuttuja. Juuri äsken lakkasin uudet joulukynnet, joista teen postauksen mahdollisimman pian. Jos en huomenna kerkeä, niin postaan todennäköisesti vasta ensi viikonloppuna, koska ensi viikolla on myös paljon koulujuttuja. Enää kuitenkin viikko koulua, ja sitten alkaa odotettu ja ansaittu joululoma! Silloin myös todennäköisesti lakkaan kynsiä vähän useammin, joten postauksiakin pitäisi tulla enemmän, en kuitenkaan lupaa mitään...

Nämä kynnet oli oikeastaan aika helppo tehdä. Näin instagramissa kuvan kynsistä, joissa oli ranskiksen rajalla tuollainen valkoinen dotting toolilla tehty pisteviiva, joka ilmeisesti esitti lunta. Päätin sitten itsekin tehdä sellaisen, koska se näytti niin kivalta. Lakkasin siis ensin kynnet Lumenen kimaltavalla Little Miss-lakalla. Sitten tein ranskiksen Rimmelin punaisella Ready, Aim, Paint!-lakalla, jonka jälkeen tein ranskikseen valkoisella ja kultaisella lakalla ohuita viivoja. Sen jälkeen tein ranskiksen rajalle dotting toolilla valkoisia pisteitä. Tein peukaloon ja nimettömään punaiset joulukukat, muihin kynsiin "lumisadetta" ja jokaiseen yhden "tähden", tai mikä tuo nyt ikinä onkaan. :D Kukat onnituivat jälleen todella hyvin, mutta tuon lumisateen olisin voinut jättää muista kynsistä pois. Tykkäsin kuitenkin näistä kynsistä. Mitä mieltä te ootte?
Pahoittelut kuvien laadusta, kuvat on siis otettu taas kännykällä, kun ei ollut aikaa rueta kuvaamaan kunnolla kameralla. 

Mä rakastan joulua tosi paljon, niin kuin varmasti moni muukin. Joulu vaan on niin ihanaa aikaa, koska loma, tunnelma, aikaa rentoutua ja tehdä kaikkea, mistä itse tykkää, vietetään aikaa perheen kanssa, kaikki ihanat koristeet ja jouluvalot, jouluohjelmat ja -elokuvat telkkarissa ja paljonpaljon ruokaa, herkkuja & suklaata! Tykkään myös tosi paljon joulukorttien askartelusta, mutta en oo vielä kerennyt tehdä yhtään joulukorttia! Mitä teidän jouluun kuuluu? :)

Ihanaa joulunodotusta kaikille!10 kommenttia: