Sivut

sunnuntai 3. elokuuta 2014

Vesimarmorointia pitkästä aikaaMoikka pitkästä aikaa!

Aika menee niin nopeesti... Edellisestä postauksestakin on jo yli kaksi viikkoa. Ja koulu alkaa ens viikon torstaina! Ihan kauheeta, mulla alkaa lukio...
Tein nää kynnet viime viikonloppuna tai alku viikolla, mut nyt vasta jaksoin tulla tekee postauksen. En oo pitkään aikaan tehny vesimarmorointia, joten halusin sitten kokeilla taas vaihteeksi sitä. Tein vesimarmoroinnin vain keskisormen ja nimettömän kynsiin ja se onnistui ihan hyvin, vaikka kynsiin tulikin muutama ilmakupla. Etusormen kynnen lakkasin vain pinkillä ja glitterlakalla ja pikkurilliin laitoin pinkin lakan kaveriksi hopeita niittejä. Ihan kivat tuli. :)
Sain myös uuden pinkin kynsilakan, Lumenen gel effect "Pellon Laidalla", sävy 30. Toi lakka on ihan täydellisen värinen, tykkään tosi paljon! Tämä lakka pääsi heti kynsille ja käytin lakkaa näissä vesimarmori kynsissä. Laitoin lakkaa kolme kerrosta, mutta kaksi olisi riittänyt. Lakka on myös kynsillä kiiltävä. Ja Lumenen lakoissa on mun mielestä tosi hyvät siveltimet, koska lakat on helppo levittää.
Mitäs mieltä ootte näistä kynsistä? Entä ootteko kokeillu Lumenen Gel Effect-lakkoja? :)

2 kommenttia: