Sivut

perjantai 20. kesäkuuta 2014

Hyvää juhannusta!

 Moikka! :)

Lakkasin, tai ainakin yritin lakata tänään (tai siis eilen, koska kello on 0.15 :D) juhannuskynnet. Mulla on näistä vähän ristiriitaset mielipiteet, koska välillä mä tykkään näistä ja välil katon, et hyi miten rumat. Noi "kukat" varmaan epäonnistu kaikista eniten, ku ne on aika sotkuset... Ja huomasin noista kuvista, että mikrohelmistä on irronnu väriä, kun laitoin päällyslakan. Näkyy tommosena rumana keltasena kynsillä... Muuten nää kai onnistu ihan hyvin.
Mun mielestä nää kynnet näyttää livenä vähän paremmilta, koska nää kuvat epäonnistu ihan täydellisesti. Oisin niin halunnu ottaa kuvat ulkona päivällä, mut sain kynnet valmiiksi vasta joskus kymmeneltä, nii enhä mä nyt enää sillon voinut ulos mennä kun oli jo aika pimeetäkin.
Olisin ehkä kerennykin ottaa kuvat ulkona, jos nää kynnet ois onnistunu heti ekalla kerralla, mut jouduin tekee nää kaks kertaa. Meinas kyllä hermot mennä kun jouduin ottaa lakat pois ja lakkaa uudestaan, ku kukat epäonnistu niin pahasti. Sit siinä meniki yllättävän kauan aikaa, koska tein näitä monta tuntia. Enkä toista kättä vielä ees saanu valmiiks! Siitä puuttuu vielä strassit ja mikrohelmet.. Noh, sitten aamulla.
Ja niinku varmaan huomasitte, tein muutama päivä sitten ulkoasuun pieniä muutoksia ja tein uuden bannerin. Toivottavasti tykkäätte! Sain kuvistakin vihdoin reunat pois, mut samalla sitten muuttu blogin mobiiliversio ihan oudoksi. Jos joku teistä tietää, miten saan mobiiliversion samanlaiseksi kuin ennen, niin kertokaa ihmeessä!
Ei kai mulla muuta tällä kertaa, taidan tästä lähtee nukkumaan. 
Hyvää juhannusta kaikille!

6 kommenttia: