Sivut

keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Kahdet kynnet


 Moikka, pitkästä aikaa!

Hui kamala, miten aika menee nopeesti! Viime postauksestakin on jo yli kuukausi. Mutta nyt on kaikki peruskoulun kokeet ja lopputyöt tehty, joten on enemmän aikaa lakata kynsiä ja tulee enemmän postauksia!  :) 
Tein elmukelmu-kynnet muutama viikko sitten. Ne vähän epäonnistu, mutta laitoin nyt silti ne tänne. Ja kynsien reunat on ihan järkyttävän näköset. Oranssiin kynteen laitoin mustat strassit, koska mulla ei ole oransseja strasseja.
Noin kaksi viikkoa sitten tein pinkit kukkakynnet luokkaretkelle. Ne onnistui ihan hyvin, vaikka jotkut kukat vähän epäonnistu. Mulla on edelleenkin nuo samat lakkaukset kynsillä, koska en oo kerenny nyt lakata taas vähään aikaan kynsiä. Perjantaina kuitenkin on viimestään pakko lakata kynnet päättäreihin. Pitäis vaan keksiä eka joku idea...
Ja tosiaan, sain tuliaiseksi ulkomailta kaksi Yes Loven kynsilakkaa, pinkin ja turkoosin. Oon ihan rakastunu tuohon pinkkiin! Käytin tuota pinkkiä kukkakynsissä, joten niistä näkee, että se on kynsillä vähän eri värinen kuin pullossa. Toivottavasti kerkeen jo viikonloppuna tulla tekee postauksen mun päättärikynsistä!

1 kommentti:

  1. Ihania kynsiä, kuten aina!=)
    Blogissani olisi sinulle haaste.
    www.ampunkynsiblogi.blogspot.fi

    VastaaPoista